Libnet.ro
UNICEF

08:15

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Wall-Street Ro

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita.

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars.

TOP 10 vedete care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley ocupa primul loc in topul vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, relateaza Mediafax.

Ultimul bilant al OMS privind Ebola: Sierra Leone devine tara cu cele mai multe persoane contaminate

Numarul mortilor cauzate de epidemia de febra hemoragica Ebola in cele mai afectate tari din Africa de Vest se ridica la 6. 331 dintr-un numar total de 17. 800 persoane infectate cu virus, potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), redactat pe 6 decembrie si dat publicitatii luni, relateaza Agence France Presse AFP).

Fierea, organul care ne produce cele mai multe probleme in perioada sarbatorilor de iarna. Cum ne protejam

Din postul Craciunului multe persoane trec brusc la o alimentatie bogata in grasimi, la care de multe ori sunt asociate si bauturile alcoolice. Acest comportament poate da nastere la adevarate drame digestive, chiar o pancreatita acuta de cauza biliara.

Locurile de munca vacante aflate in evidenta AJOFM Vaslui. Cele mai multe oferte sunt la Barlad

Potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Vaslui, pe listele actualizate pe 11 decembrie figureaza doar cateva zeci de locuri de munca.

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu, inchise circulatiei din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel mai recent bilant aratand ca in judet peste 3. 500 de hectare de teren sunt acoperite de ape.

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra.

Cynny - in Iasi se dezvolta un startup cu cele mai mici servere din lume

Despre Romania vorbim atunci cand spunem piata de IT, outsourcing, poate hackeri, dar, de cativa ani si startup. Din ce in ce mai multe firme de IT se formeaza in Romania. Noi am descoperit la Iasi Cynny, un startup romano-italian care foloseste o tehnologie unica in lume si care are planuri mari pentru a fi o forta pe piata.

Cele mai mari scaderi pe bursa din ultimele doua luni

Bursa de la Bucuresti a urmat marti directia marilor piete de capital externe si a inchis in scadere cu peste 1%, acesta fiind cel mai puternic declin incepand de la mijlocul lunii octombrie, cand a coborat cu aproape 3%, tot din cauza evolutiei.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )