Libnet.ro
UNICEF

12:00

ANOFM: Peste 23.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Adevărul Adevărul,
ANOFM: Peste 23.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind inregistrate in Cluj, Bucuresti, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Salaj, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Adevărul

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Tarile cu cele mai multe paduri

Europa se aliniaza la trendul mondial si la capitolul despaduririlor, rata acestui fenomen fiind alarmanta. Cu toate astea, printre tarile cu cele mai multe paduri se numara si cateva state de pe batranul continent.

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

Strada cu cele mai multe tranzactii: Ikea, Dedeman si 10.000 de locuinte

Bulevardul Theodor Pallady si, in general, zona de est au devenit din ce in ce mai interesante pentru dezvoltatorii imobiliari, care au achizitionat in ultimul an loturi mari de teren in zona pentru dezvoltari de retail si rezidential, cea mai noua tranzactie fiind cea pentru al doilea magazin IKEA din Romania. Cum va arata zona in cinci ani?.

AIRBUS vs BOEING la salonul aeronautic de la Paris. Cine a primit cele mai multe comenzi ferme

La salonul aeronautic de la Paris constructorul european Airbus a obtinut comenzi pentru 421 de avioane, in valoare de 57 de miliarde de dolari depasind rivalul american Boeing, care a inregistrat comenzi pentru 331 de aeronave, de 50,2 miliarde de dolari.

ANOFM: 23.000 de locuri de munca vacante

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind inregistrate in Cluj, Bucuresti, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Salaj, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dorin Chirtoaca isi doreste mai multe autobuze si troleibuze pe strazile capitalei

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar general al capitalei, Dorin Chirtoaca, isi propune reinnoirea transportului public din capitala. Liberalul, care a organizat astazi, 19 iunie, o conferinta de presa la Regia Transport Electric, a declarat ca anul acesta urmeaza a fi asamblate 40 de troleibuze. Totodata, candidatul propune mai multe solutii si pentru Parcul Urban de Autobuze, incepand cu aceasta toamna, transmite IPN.

Mai multe vaci au fost otravite pe un camp. Una a murit

Mai multe vaci au fost otravite dupa ce au pasunat pe un camp din localitatea aradeana Zadareni. Primarita Doina Petri spune ca situatia a fost creata de o persoana care ar fi aruncat un sac care continea piatra vanata.

Comisia Europeana aloca mai multe fonduri pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare, afirma in raportul sau anual Comisia Europeana, care va aloca mai multe fonduri pentru promovarea incluziunii sociale si combaterea discriminarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )