Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mai multe vaci au fost otravite pe un camp. Una a murit

Adevărul Adevărul,
Mai multe vaci au fost otravite pe un camp. Una a murit

Mai multe vaci au fost otravite dupa ce au pasunat pe un camp din localitatea aradeana Zadareni. Primarita Doina Petri spune ca situatia a fost creata de o persoana care ar fi aruncat un sac care continea piatra vanata. continuă pe Adevărul

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

Arme si munitie in casa unui aradean, descoperite in urma unor perchezitii

Mai multe arme au fost descoperite in imobilele pe care le detine un aradean. Politistii si procurorii aradeni au efectuate doua perchezitii pe raza municipiului la locuintele unui barbat, banuit de detinere ilegala de arme si munitii.

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

ANOFM: Peste 23.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind inregistrate in Cluj, Bucuresti, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Salaj, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Dorin Chirtoaca isi doreste mai multe autobuze si troleibuze pe strazile capitalei

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar general al capitalei, Dorin Chirtoaca, isi propune reinnoirea transportului public din capitala. Liberalul, care a organizat astazi, 19 iunie, o conferinta de presa la Regia Transport Electric, a declarat ca anul acesta urmeaza a fi asamblate 40 de troleibuze. Totodata, candidatul propune mai multe solutii si pentru Parcul Urban de Autobuze, incepand cu aceasta toamna, transmite IPN.

Comisia Europeana aloca mai multe fonduri pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare, afirma in raportul sau anual Comisia Europeana, care va aloca mai multe fonduri pentru promovarea incluziunii sociale si combaterea discriminarii.

Cum ajuta Samsung marile magazine sa iti vanda mai multe produse

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca suntem influentati de publicitate cand vine vorba de produsele pe care alegem sa le folosim. Totusi, odata cu evolutia mediilor digitale, publicitatea outdoor a capatat o importanta foarte mare, iar Samsung, lider pe piata locala de afisaj digital, ii ajuta pe comercianti sa atraga mai multa clientela. [] Cum ajuta Samsung marile magazine sa iti vanda mai multe produse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tarile cu cele mai multe paduri

Europa se aliniaza la trendul mondial si la capitolul despaduririlor, rata acestui fenomen fiind alarmanta. Cu toate astea, printre tarile cu cele mai multe paduri se numara si cateva state de pe batranul continent.

Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania ii cer lui Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii

Mai multe organizatii de rromi din Transilvania i-au cerut premierului Victor Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii,.

Praet, BCE: Zona euro trebuie sa faca mai multe reforme

Tarile din zona euro trebuie sa implementeze mai multe reforme ca sa se asigure ca economiile lor au o crestere sustenabila pe termen lung, atrage atentia Peter Praet, economist la Banca Centrala Europeana BCE).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )