Libnet.ro
UNICEF

19:15

Antonescu: E limpede ca cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale ar fi Ponta

Antena3 Antena3,
Antonescu: E limpede ca cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale ar fi Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca Victor Ponta ar fi cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale. in mod natural, e limpede ca cel mai puternic candidat al PSD la. continuă pe Antena3

Antonescu: Cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale ar fi Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca premierul Victor Ponta ar fi cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale, relateaza sursele de presa.

Seful Duraziv: Sunt sanse ca 2014 sa fie cel mai bun an de la declansarea crizei. Focusul va ramane pe termoizolare

Anul 2014 va fi marcat de doua evenimente politice importante alegerile prezidentiale si cele europarlamentare, iar intr-un an politic cel mai mult de castigat are industria constructiilor, intrucat o parte din investitii sunt directionate.

Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2013 in urma unui sondaj realizat de prestigioasa revista World Soccer. Ca o curiozitate, Ronaldo a mai castigat acest trofeu in 2008, an in care a primit si singurul sau Balon de Aur de pana acum. De altfel o singura data in ultimii opt ani castigatorul trofeului World Soccer a fost diferit de cel al Balonului de Aur. S-a intamplat in 2010 cand Lionel Messi a primit Balonul de Aur, iar Xavi Hernandez a primit trofeul pentru cel mai bun jucator in viziunea cititorilor World Soccer.

Cel mai important selfie al anului: Barack Obama, alaturi de premierul danez si cel britanic

Barack Obama a generat cel mai important selfie al anului 2013, in timpul ceremoniei in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Presedintele american s-a pozat alaturi de premierul danez si.

Ford se pregateste pentru cel mai activ an din istoria sa: va angaja 11.000 de persoane in 2014, insa doar in SUA si Asia

Ford are pierderi mari in Europa, fabrica de la Craiova a fost mai mult inchisa in ultimele trei luni, insa lucrurile stau cu totul altfel in SUA si in Asia unde vor fi angajati 11. 000 de oameni anul viitor, cea mai mare expansiune a efectivelor in ultimii 13 ani. In plus, Ford spune ca va lansa 23 de modele noi si restilizate in 2014, ceea ce face ca anul viitor sa fie cel mai activ din istoria companiei care fabrica peste 5 milioane de automobile anual.

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

Austria are cel mai tanar ministru de Externe, in varsta de 27 de ani

Sebastian Kurz este la 27 de ani cel mai tanar ministru de externe in istoria Austriei, numit in functie in aceast saptamana, scrie European Voice .

VIDEO: Cum se fabrica SUV-ul Macan, cel mai nou membru din familia Porsche

Porsche a inceput anul acesta productia SUV-ului Macan, cel mai nou model din gama marcii germane premium, la uzina din Leipzig, unde este asamblat in totalitate in concordanta cu principiile avansate de fabricatie modulara.

Fost director CIA: Victoria lui Bashar Al-Assad in Siria ar fi cel mai bun dintre trei scenarii oribile

Fostul director al CIA, Michael Hayden, a afirmat, joi, la Washington, ca victoria lui Bashar Al-Assad in Siria ar putea fi cel mai bun dintre trei scenarii oribile, relateaza AFP. Hayden, director al.

O victorie a lui Assad in Siria, cel mai bun din trei scenarii groaznice.

Fostul director CIA, Michael Hayden, sustine ca o victorie a lui Bashar al-Assad in Siria ar putea fi cel mai bun dintre trei scenarii foarte, foarte groaznice, dintre care niciunul nu prevede victoria pentru rebeliune. Evocand una dintre posibilitati, cea a lui Assad castigator, acesta a declarat: Trebuie sa va spun ca in acest moment, atat de oribil pe cat ar parea, inclin sa cred ca aceasta optiune ar fi cea mai buna din cele trei foarte, foarte oribile rezultate eventuale ale .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )