Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antrenori de stat in cap, pentru blondele care pun firul metalic in partea de jos

România Liberă România Liberă,
Antrenori de stat in cap, pentru blondele care pun firul metalic in partea de jos

Ministerul Sporturilor vrea sa angajeze antrenori personali pentru a veni in sprijinul tinerelor dom. continuă pe România Liberă

DAN BARNA: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice. Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna si o sa guvernam a afirmat Dan Barna,la inceputul Congresului online in care USR decide asupra fuziunii cu PLUS, conform news. ro.

METEO. Ploi in aproape toata tara, chiar de Sfanta Maria. Anuntul meteorologilor pentru cei care vor sa plece in minivacanta (VIDEO)

Vesti proaste de la meteorologi! Minivacanta de Sfanta Maria ar putea fi stricata de ruperi de nori. Admnisitratia Nationala de Meterologie a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni, valabila pentru cea.

Tatuajele paramedicale sunt cea mai inspirata abordare artistica pentru cei care au suferit accidente

In loc de chirurgii cosmetice scumpe sau riscante, oamenii adopta o noua abordare pentru acoperirea ranilor: tatuajele paramedicale. Artistii tatuatori au oferit de ani buni tatuaje.

Contracte de munca direct cu angajatorul pentru romanii care lucreaza in Germania in industria carnii. Ministrul Violeta Alexandru anunta schimbari ambitioase, dupa discutiile cu omologul german

Cetatenii straini, inclusiv romanii, care lucreaza in industria carnii in Germania vor avea, de la 1 ianuarie 2021, contracte de munca individuale direct cu angajatorii germani, si nu cu firme intermediare,.

Reduceri de impozite pentru firmele care au capitaluri proprii pozitive (proiect)

Firmele cu capitaluri pozitive ar putea beneficia de reduceri la impozite, conform unui proiect al Ministerului Finantelor Publice MFP). Aceasta se va aplicat atat platitorilor de impozit pe profit, cat si pentru microintreprinderi sau impozit specific.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )