Libnet.ro
UNICEF

07:45

Anul 2014 va fi declarat Anul Brancoveanu - proiect HG.

România Liberă România Liberă,
Anul 2014 va fi declarat Anul Brancoveanu - proiect HG.

Anul 2014 va fi declarat Anul Brancoveanu, pentru a marca 300 de ani de la tortura Brancovenilor, arata un proiect de Hotarare de Guvern, publicat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Culturii. Ministerul Culturii a propus Guvernului declararea anului 2014 Anul Brancoveanu, avand in vedere importanta si contributia majora a domnitorului in istoria si cultura nationala, precum si faptul ca in anul 2014 se implinesc 300 de ani de la martiriul lui Constantin Brancoveanu si a fiilor . continuă pe România Liberă

Basescu a promulgat bugetul de stat pe anul 2014. Decretul, publicat in MO.

UPDATE: Decretul de promulgare a Legii bugetului de stat pe 2014 a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Romaniei decreteaza: Se promulga Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014 si se dispune publicarea acestei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, se arata in document. Potrivit Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014, plafonul soldului bugetar .

Basescu a promulgat bugetul de stat pe anul 2014.

Presedintele Traian Basescu anunta ca a promulgat bugetul de stat pe anul 2014 pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Am convocat aceasta mica declaratie de presa pentru a informa ca am promulgat Bugetul de Stat. Am facut acest lucru pentru ca Guvernul a fost de acrod sa amane cu trei luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant, motorina si benzina. Citeste si: Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. Ponta: Acciza de 7 .

Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa. Ce perspective intrevad analistii americani pentru marca romaneasca de automobile

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times, iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata.

Ce ne pregateste anul 2014 - previziuni astrologice, la Adevarul Live

Cum anul 2013 se apropie de final, a venit momentul sa aflam ce ne pregatesc astrele pentru 2014. Cine castiga la loto anul viitor, cine isi gaseste marea dragoste, dar si care sunt zodiile care trebuie sa aiba grija de sanatate in perioada urmatoare aflam de la astrologul Flori Adamescu, de la ora 15. 00, intr-o emisiune moderata de Adriana Maris.

Cum va fi anul 2014 din punct de vedere al securitatii cibernetice. Atentie la intimitate, bani si bitcoini!

Expertii Kaspersky Lab au realizat prognoza pentru 2014, potrivit unui comunicat remis Adevarul. Nu este surprinzator ca mare parte din ceea ce au vazut in globurile lor de cristal are legatura cu dezvaluirile lui Edward Snowden.

SUA: Senatul a adoptat bugetul 2014-2015. Mai multi bani pentru Pentagon.

Senatorii americani au adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale. Textul, care urmeaza sa fie promulgat de presedintele american Barack Obama, a fost votat de toti senatorii democrati si de noua republicani. Documentul fixeaza cheltuielile pentru 2014 si 2015, anuland astfel taierile automate care urmau sa intre .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )