Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce ne pregateste anul 2014 - previziuni astrologice, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Ce ne pregateste anul 2014 - previziuni astrologice, la Adevarul Live

Cum anul 2013 se apropie de final, a venit momentul sa aflam ce ne pregatesc astrele pentru 2014. Cine castiga la loto anul viitor, cine isi gaseste marea dragoste, dar si care sunt zodiile care trebuie sa aiba grija de sanatate in perioada urmatoare aflam de la astrologul Flori Adamescu, de la ora 15. 00, intr-o emisiune moderata de Adriana Maris. continuă pe Adevărul

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, vine astazi la Adevarul Live

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, vine marti, de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Sefa DNA va acorda in direct un interviu jurnalistilor Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Jurnalistii Adevarul vorbesc despre dispozitivele si tehnologiile care i-au uimit in 2013

La Adevarul Live, de la ora 15. 00, jurnalistii Tech Adevarul fac retrospectiva anului 2013 din punct de vedere al tehnologiei.

Adevarul Live: Jurnalistii Adevarul vorbesc despre dispozitivele si tehnologiile care i-au uimit in 2013

La Adevarul Live, de la ora 15. 00, jurnalistii Tech Adevarul fac retrospectiva anului 2013 din punct de vedere al tehnologiei.

Sorin Oprescu va vorbi despre maidanezi, taxe si biciclisti joi, la Adevarul Live

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi prezent joi, de la ora 11. 00, in studioul Adevarul Live, unde vor fi dezbatute teme arzatoare ale Bucurestiului, alaturi de jurnalistii Adevarul Dan Marinescu si Oana Balan.

Adevarul Live, de la ora 13.00: Cine-a tras in noi dupa 22?, cu Grigore Cartianu

Astazi, de la ora 13. 00, www. adevarul. ro va gazdui o noua emisiune Adevarul Live despre evenimentele sangeroase din decembrie 1989. Dezbaterea, moderata de Grigore Cartianu, isi propune sa ofere raspunsuri convingatoare unor intrebari dureroase: Cine au fost teroristii? Cine-a tras in noi dupa 22? De ce au fost lichidati sotii Ceausescu in ziua de Craciun?.

Adevarul Live. Laura Codruta Kovesi: Nu am vorbit cu politicienii la telefon

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este prezenta marti la Adevarul Live. Sefa DNA discuta in direct cu jurnalistii Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul.

Cum va fi anul 2014 din punct de vedere al securitatii cibernetice. Atentie la intimitate, bani si bitcoini!

Expertii Kaspersky Lab au realizat prognoza pentru 2014, potrivit unui comunicat remis Adevarul. Nu este surprinzator ca mare parte din ceea ce au vazut in globurile lor de cristal are legatura cu dezvaluirile lui Edward Snowden.

Anul 2014 va fi declarat Anul Brancoveanu - proiect HG.

Anul 2014 va fi declarat Anul Brancoveanu, pentru a marca 300 de ani de la tortura Brancovenilor, arata un proiect de Hotarare de Guvern, publicat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Culturii. Ministerul Culturii a propus Guvernului declararea anului 2014 Anul Brancoveanu, avand in vedere importanta si contributia majora a domnitorului in istoria si cultura nationala, precum si faptul ca in anul 2014 se implinesc 300 de ani de la martiriul lui Constantin Brancoveanu si a fiilor .

Basescu a promulgat bugetul de stat pe anul 2014. Decretul, publicat in MO.

UPDATE: Decretul de promulgare a Legii bugetului de stat pe 2014 a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Romaniei decreteaza: Se promulga Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014 si se dispune publicarea acestei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, se arata in document. Potrivit Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014, plafonul soldului bugetar .

Basescu a promulgat bugetul de stat pe anul 2014.

Presedintele Traian Basescu anunta ca a promulgat bugetul de stat pe anul 2014 pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Am convocat aceasta mica declaratie de presa pentru a informa ca am promulgat Bugetul de Stat. Am facut acest lucru pentru ca Guvernul a fost de acrod sa amane cu trei luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant, motorina si benzina. Citeste si: Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. Ponta: Acciza de 7 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )