Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep a plecat in Australia: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a plecat in Australia: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo. continuă pe Adevărul

Australian Open bate la usa. Simona Halep a pornit spre Antipozi, dar e cu gandul in alta parte: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a pornit, miercuri, in prima zi a anului, spre Australia, unde sta sa inceapa turneul de la Adelaide. Mai apoi, sportiva noastra trece la primul test cu adevarat greu al anului, prestigiosul.

Simona Halep, la plecarea in Australia: Vreau sa ajung cat se poate de odihnita si de fresh la Olimpiada

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020. Ce se intampla cu sportiva

Simona Halep a avut parte de distractie pe cinste in Noaptea dintre Ani. Sportiva noastra in varsta de 28 de ani a petrecut Revelionul alaturi de iubitul ei in varsta de 40 de ani, intr-un club din Bucuresti. Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020 Pe Simona .

Cat valoreaza accesoriile de lux purtate de Simona Halep la o gala. O singura bijuterie valoreaza cat un apartament

Simona Halep a avut o aparitie extrem de extravaganta la o gala. Aceasta a facut ca si uitat echipamentul sportiv in care este vazuta de cele mai multe ori si a ales o tinuta eleganta pe care a pus-o in valoare cu bijuterii de lux. Halep, bijuterii de lux la o gala Fanii Simonei Halep .

Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun. Tenismena a facut publice primele imagini

Dupa ce s-a pregatit intens in Dubai pentru startul noului an competitional, sarbatorile de iarna au sosit si relaxarea odata cu ele. Cum a petrecut si ce veste a primit tenismena de Craciun? Primele imagini publice. Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun inainte ca sarbatorile de iarna sa puna piciorul in prag, Simona .

Imaginea anului pentru Simona Halep: A fost dumnezeiasca

Simona Halep se afla la ora bilantului dupa un 2019 in care chiar ea recunoaste ca nu a fost constanta din punct de vedere fizic.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )