Libnet.ro
UNICEF

13:00

Australian Open bate la usa. Simona Halep a pornit spre Antipozi, dar e cu gandul in alta parte: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

B1 B1,
Australian Open bate la usa. Simona Halep a pornit spre Antipozi, dar e cu gandul in alta parte: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a pornit, miercuri, in prima zi a anului, spre Australia, unde sta sa inceapa turneul de la Adelaide. Mai apoi, sportiva noastra trece la primul test cu adevarat greu al anului, prestigiosul. continuă pe B1

Absenta importanta la Australian Open

Japonezul Kei Nishikori nu va participa la editia din 2020 a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului in tenis.

Andy Murray si Kei Nishikori s-au retras de la Australian Open 2020

Britanicul Andy Murray si japonezul Kei Nishikori au anuntat ca nu vor participa la Australian Open 2020, din cauza problemelor de ordin fizic.

inca un forfait: Kei Nishikori nu va participa la ATP Cup si Australian Open

Kei Nishikori, locul 13 ATP, a anuntat ca va rata debutul noului sezon, niponul neputand sa participe la ATP Cup 3-12 ianuarie 2020) si Australian Open 20 ianuarie - 2 februarie).

Andy Murray nu va participa la Australian Open si ATP Cup

Tenismenul britanic Andy Murray 125 ATP) a anuntat, sambata seara, ca a decis sa se retraga de la Australian Open si ATP Cup, turnee care vor avea loc in luna ianuarie, din cauza unei accidentari in zona pelviana.

Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020. Ce se intampla cu sportiva

Simona Halep a avut parte de distractie pe cinste in Noaptea dintre Ani. Sportiva noastra in varsta de 28 de ani a petrecut Revelionul alaturi de iubitul ei in varsta de 40 de ani, intr-un club din Bucuresti. Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020 Pe Simona .

Cat valoreaza accesoriile de lux purtate de Simona Halep la o gala. O singura bijuterie valoreaza cat un apartament

Simona Halep a avut o aparitie extrem de extravaganta la o gala. Aceasta a facut ca si uitat echipamentul sportiv in care este vazuta de cele mai multe ori si a ales o tinuta eleganta pe care a pus-o in valoare cu bijuterii de lux. Halep, bijuterii de lux la o gala Fanii Simonei Halep .

Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun. Tenismena a facut publice primele imagini

Dupa ce s-a pregatit intens in Dubai pentru startul noului an competitional, sarbatorile de iarna au sosit si relaxarea odata cu ele. Cum a petrecut si ce veste a primit tenismena de Craciun? Primele imagini publice. Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun inainte ca sarbatorile de iarna sa puna piciorul in prag, Simona .

Simona Halep a plecat in Australia: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep, la plecarea in Australia: Vreau sa ajung cat se poate de odihnita si de fresh la Olimpiada

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Imaginea anului pentru Simona Halep: A fost dumnezeiasca

Simona Halep se afla la ora bilantului dupa un 2019 in care chiar ea recunoaste ca nu a fost constanta din punct de vedere fizic.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )