Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important facut de MAE pentru romanii blocati pe o insula din nordul Greciei. Cand vin navele de transport

Antena3 Antena3,
Anunt important facut de MAE pentru romanii blocati pe o insula din nordul Greciei. Cand vin navele de transport

Cu referire la situatia din insula Samothrakis, Republica Elena, Ministerul Afacerilor Externe face urmatoarele precizari: in urma demersurilor sustinute ale Ambasadei Romaniei la Atena, autoritatile elene. continuă pe Antena3

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romaniii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila a actualizat situatia arealelor unde exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 12 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant, astfel: Attica, Insula Evia, Fthiotida, Argolida, Lakonia, Ahaia, Ilia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Lesvos si Insula Chios.

MAE, despre turistii blocati in Grecia: Autoritatile elene au confirmat ca au fost reluate cursele tur- retur de pasageri pe ruta Samothrakis Alexandroupolis

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca tine legatura cu romanii blocati pe insula greceasca Samothrakis, iar autoritatile elene au transmis ca au fost reluate cursele tur- retur de pasageri si autovehicule pe ruta insula Samothrakis Alexandroupolis. O echipa consulara s-a deplasat la Alexandroupolis pentru a acorda asistenta in caz de necesitate.

Anunt important pentru toti parintii, inainte de inceperea scolii. Parintii nu mai au voie sa faca asta

Ispectoratul Scolar Bucuresti a facut un anunt extrem de important pentru parinti chiar cu o luna inainte de inceperea scolii. Este strict interzis un lucru. Ce nu mai au parintii voie sa faca de acum? Anunt pentru toti parintii! Parintii nu mai au voie sa faca un lucru Inspectorul scolar general din Bucuresti si reprezentantul .

George Simion ii cere demisia unui secretar de stat din Ministerul pentru romanii de pretutindeni, chiar in prezenta acestuia: `Domnule Alexeev, n-ar mai trebui sa fiti in acest scaun` (VIDEO)

George Simion, liderul miscarii politice Romania Mare in Europa, i-a cerut demisia lui Victor Alexeev din functia de secretar de stat in Ministerul pentru romanii de pretitutindeni, chiar in prezenta acestuia,.

ANUNT EXTREM DE iNGRIJORATOR pentru toti romanii care au CENTRALA TERMICA! Va trebui sa DATI BANI iN PLUS!

Vesti extrem de proaste pentru romanii care au centrale termice! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) De parca nu era destul ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )