Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru romanii din Italia. Pot beneficia de sume substantiale de bani daca indeplinesc patru conditii

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru romanii din Italia. Pot beneficia de sume substantiale de bani daca indeplinesc patru conditii

Alocatia sociala assegno sociale) poate fi perceputa nu numai de italienii rezidenti in Peninsula, ci si de cetatenii straini care indeplinesc anumite conditii. Astfel, potrivit. continuă pe Antena3

Votul electronic, o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat astazi ca votul electronic este o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora si ca va face toate demersurile pentru a implementa acest sistem.

Mihai Tudose, anunt important pentru pensionari

Punctul de pensie creste cu 10% de la anul. Legea pensiilor este in lucru, a spus premierul Mihai Tudose, joi, la Antena 3. Se fac simulari la nivelul ministerului Muncii, cat de.

16 administratori de grupuri si pagini de Facebook din Romania pot participa la Summitul European al retelei de socializare, organizat la Londra

Lideri ai comunitatilor de pe Facebook si organizatori de evenimente de pe reteaua de socializare, din Romania, pot participa la Summitul Facebook Communities Europe care va avea loc la Londra. Iata cum poti sa aplici pentru a fi selectat intre cei 16 castigatori.

Basescu:Pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luata in considerare varianta reunificarii cu Romania

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu parlamentari moldoveni, ca, pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova, trebuie luata in considerare varianta reintregirii tarii. El a avertizat ca, urmare a semnarii Acordului de asociere la UE, economia Republicii Moldova va intra in coliziune cu economia europeana, ceea ce ridica anumite riscuri, el amintind ca industria romaneasca a fost pulverizata dupa semnarea acordului cu UE in 1996, informeaza news. ro.

Berlusconi cere sa i se anuleze condamnarea pentru evaziune fiscala ca sa poata candida la alegerile din Italia

Dupa ce i s-a interzis sa candideze pentru vreo functie publica, in urma unei condamnari pentru evaziune fiscala, fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a adresat Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO) cu solicitarea de a anula aceasta sanctiune.

Banca regionala Carige din Italia nu a reusit sa se recapitalizeze

Banca italiana regionala Carige, care se apropie de faliment, are nevoie de o recapitalizare de 560 de milioane de euro 660 de milioane de dolari), din cauza nivelului ridicat al creditelor neperformante, dar incercarile sale de a obtine bani de la actionari au esuat saptamana trecuta.

Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Grupul international Abris, care a investit in firme locale precum compania de curierat Urgent Cargus sau fabrica de hartie Pehart, deschide un nou fond de investitii in valoare de 500 de milioane de euro, bani la care vor avea acces firme din Europa Centrala si de Est, in special din Polonia si Romania, dupa cum au anuntat reprezentantii fondului. Ce firme pot obtine investitii de pana la 75 de milioane de euro de la acest fond.

Tudose: Vom da o ordonanta pentru salariatii din IT si cei cu dizabilitati, sa nu le scada salariile dupa trecerea contributiilor la angajat

Premierul Mihai Tudose a anunta joi in Parlament ca Guvernul va da o ordonanta dedicata salariatilor cu handicap si a celor din IT, astfel incat veniturile sa nu le scada in urma trecerii contributiilor de la angajatori la angajati. IT e un sector strategic, a declarat Tudose in timpul discursului de la motiunea de cenzura.

Sentinta definitiva pentru avocatul din Iasi care a ucis doi oameni dupa ce s-a urcat beat la volan si a condus cu peste 150km/h (VIDEO)

Avocatul din Iasi care in urma cu cateva luni a ucis doi oameni si a ranit alti doi dupa ce s-a urcat baut la volan, si-a primit pedeapsa. Magistratii l-au condamnat la cinci ani si opt luni de.

Document incendiar pentru judecatoarea din Telepatia

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat un judecator la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca, in timp ce judeca un dosar, a incheiat un contract cu una dintre p?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )