Libnet.ro
UNICEF

17:45

Anunt socant despre Facebook. in ce se va transforma reteaua

Antena3 Antena3,
Anunt socant despre Facebook. in ce se va transforma reteaua

Cea mai mare retea de socializare online din lume, Facebook, va deveni cel mai mare cimitir virtual pana in anul 2098, potrivit unui statistician, astfel, in anul respectiv, vor exista pe platforma mai multe. continuă pe Antena3

Ce interventii chirurgicale isi va face in Romania cea mai tatuata femeie din Europa

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, originara din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la un medic roman, la recomandarea bunei sale prietene DJ Wanda.

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Veste trista de la cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu este Ziua Internationala a Femeii. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu .

Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Ana Furtuna a castigat titlul de Cea mai sexy mamica din Romania 2016, marti dimineata, la Neata cu Razvan si Dani. Horia Brenciu, care a facut parte din juriu, a precizat ca motivatiile juriului au.

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la medicul Florin Juravle, la recomandarea prietenei sale bune, DJ Wanda.

Preferintele sexuale bolnave ale lui Hitler, scoase la lumina de raportul unor spioni americani: O perversiune care denota cea mai joasa stare de degradare VIDEO

Despre preferintele sexuale bizare ale lui Adolf Hitler au tot aparut informatii in ultimii ani, scoase la lumina de istorici. De aceasta data, este vorba despre datele regasite intr-un raport emis de o agentie americana de informatii, intitulat O analiza psihologica a lui Adolf Hitler: Viata si legenda.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )