Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima ora. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Cum vor functiona scolile de acum inainte

Playtech Playtech,
Ultima ora. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Cum vor functiona scolile de acum inainte

In aceasta perioada extrem de tensionata, multi parinti si copii au solicitat redeschiderea scolilor si reluarea orelor de curs la clasa. Aceasta dorinta a unora dintre parinti a fost impartasita partial de de cei cu putere decizionala. Ludovic Orban a anuntat ieri seara cum vor invata copiii in plina pandemie. Cat timp va mai functiona . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Orban, anunt de ultima ora in legatura cu modernizarea spitalelor. Decizia e ferma

A fost nevoie de o noua tragedie ca autoritatile sa decida reforma din sistemul de sanatate romanesc. Dupa drama de la Piatra Neamt, Ludovic Orban si Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, au facut inspectii prin spitalele din Bucuresti. La finalul zilei cei doi au anuntat concluziile. Au mai murit niste oameni ca sistemul sa .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre revenirea la starea de urgenta.

Premierul Romaniei a vorbit miercuri seara despre situatia Romaniei in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 cresc tot mai mult. Acesta a fost intrebat daca in tara noastra va reveni starea de urgenta, iar raspunsul lui a venit fara ezitare. Ce se intampla cu localurile care nu respecta masurile de restrictie Chiar daca noile .

Veste formidabila pentru Vocea Romaniei. Anuntul de ultima ora pentru fanii emisiunii

Anuntul surpriza despre emisiunea Vocea Romaniei. Fanii vor fi uluiti de ce se va intampla la PRO TV. Vestea pe care toata lumea o asteapta. Veste formidabila pentru Vocea Romaniei Vestea incredibila pe care toti fanii emisiunii o asteptau. Vocea Romaniei revine la postul de televiziune PRO TV. insa, nu este vorba despre un sezon .

Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapia Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, a transmis medicul Cimpoesu, seful UPU-SMURD Iasi. Noi informatii despre starea de sanatate a Dragai Olteanu Matei. Actrita este in continuare in stare grava, la ATI: Este o pacienta extrem de fragila Medicul sef .

Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Data fiind legatura puternica dintre tarile noastre, am tinut sa fiu primul.

VIDEO Discutia dintre Ludovic Orban si Maia Sandu, dupa victoria la prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan a publicat pe pagina sa de Facebook imagini video cu discutia telefonica dintre premierul Ludovic Orban si Maia Sandu, dialog ce a avut loc a doua zi dupa prezidentialele din 15 noiembrie.

Ludovic Orban: Avem o capacitate de testare, astazi, pe aparate de tip Real Time PCR, de 53.000-54.000. Cum arata realitatea cifrelor din ultimele 24 de ore

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat marti de ce nu creste capacitatea de testare pentru coronavirus, in contextul in care era anuntat ca va creste capacitatea la circa 50. 000 de teste. Seful Guvernului a afirmat ca, la ora actuala, in tara noastra este o capacitate de testare, pe aparate Real Time PCR de 53. 000 de teste. in ultimele 24 de ore au fost realizate doar aproximativ 30. 000 de teste.

Romania, pregatita pentru valul 3 al epidemiei de coronavirus? Ludovic Orban: Noi depunem eforturi constante. Puteti vedea ca am facut progrese (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca autoritatile depun eforturi permanente pentru a creste capacitatea de testare, dar si de tratare a pacientilor depistati cu coronavirus. Acesta a precizat ca su.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )