Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a stabilit unde face dezbatere

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a stabilit unde face dezbatere

Dezbaterea electorala anuntata de Klaus Iohannis va avea loc marti, la Biblioteca Centrala Universitara. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) anunta ca va asigura un spatiu. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de caldura si apa calda. Decizie radicala dupa falimentul RADET

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut un anunt de ultima ora despre furnizarea de caldura si apa calda. Ce se intampla, in aceasta iarna? Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu furnizarea de caldura si apa calda? Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, joi, consilierii generali vor vota asupra unui proiect .

Victor Ponta, mesaj de ultima ora: As fi vrut sa aflu de la Iohannis cum am ajuns in aceasta situatie!

Victor Ponta noteaza, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa aiba o reactie cu privire la ceea ce se intampla in Republica Moldova si sa anunte ce va face in.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )