Libnet.ro
UNICEF

23:30

VREMEA. Prognoza meteo 4 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo 4 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Valorile de temperatura vor continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va fi deosebit de calda pentru luna noiembrie; maximele se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Vestile bune se mai lasa asteptate!

Valorile termice diurne vor creste usor in cea mai mare parte a tarii, dar vremea se va mentine rece pentru aceasta data in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Vesti incredibile de la meteorologi

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 4 noiembrie - 2 decembrie. Saptamana 04. 2019 Valorile termi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 noiembrie. Vremea se schimba din nou radical

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 5 si 15 grade. in vestul, nord-vestul si nordul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 octombrie. Cum va fi vremea in weekend?

Valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si va prezenta innorari temporare in restul.

Anunt de ultima ora de la primarul Capitalei! Cine sunt bucurestenii care pot beneficia de ajutor financiar pentru a-si schimba masina

Anunt de ultima ora din partea primarului Capitalei! Gabriela Firea a anuntat cine sunt cei care vor putea beneficia de un ajutor financiar pentru a-si putea schimba autoturismul. De asemenea, prin acest mod, edilul spera sa rezolve si problema celor care locuiesc in centrul orasului. Cine sunt bucurestenii care beneficiaza de ajutor financiar pentru a-si .

Unde poti vedea Realitatea Plus la TV. Anunt de ultima ora de la DIGI RCSRDS

Postul Realitatea TV a incetat emisia miercuri seara, odata cu expirarea licentei audiovizuale. Istoria s-a inchis, dar viitorul e in lucru. Unde poti vedea Realitatea Plus la TV? DIGI RCS&RDS a facut anuntul. Unde poti vedea Realitatea Plus la TV? Postul Realitatea TV, care a inceput sa emita in anul 2001, a incetat emisia miercuri .

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati .

Prognoza meteo pentru weekend. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Vreme extrem de rece

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis prognoza meteo pentru prima zi a lunii noiembrie si vin cu vesti bune pentru romani. Vremea se amelioreaza treptat, in toata tara, incepand de astazi. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru 1 noiembrie. De azi, ploile se restrang si va mai ploua izolat doar in .

Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie. Vremea se va raci considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata care sunt maximele si minimele pentru joi, 31 octombrie! De asemenea, poti vedea care cum este vremea in majoritatea regiunilor din Romania. Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie Meteorologii de la ANM anunta faptul ca vremea va urma sa se raceasca destul .

Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Liviu Dragnea a primit o veste buna in spatele gratiilor. Comisia de liberari i-a semnat cererea de a iesi din inchisoare, astfel ca fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma sa iasa din inchisoare saptamana viitoare. Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare Liviu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )