Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vladimir Putin, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19: Este un obiectiv important

Playtech Playtech,
Vladimir Putin, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19: Este un obiectiv important

Vesti bune pentru intreg mapamondul. in cursul zilei de miercuri, in cadrul unei sedinte de Guvern, presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat ca Rusia va produce cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19, la doua luni distanta de la producerea primului. Cate persoane vor participa la testarile celui de-al doilea vaccin Cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19 este . continuă pe Playtech

Cristiano Ronaldo are COVID-19! Detalii de ultima ora despre starea portughezului

Starul celor de la Juventus a refuzat izolarea, desi doi angajati ai clubului italian cu care avusese contact s-au imbolnavit. Fotbalistul de 35 de ani a plecat la nationala, a jucat deja doua meciuri, dar va fi oprit de la al treilea.

Metrorex, anunt de ultima ora! Restrictii noi pentru toti calatorii dupa explozia cazurilor COVID-19. Ce nu vor mai avea voie sa faca

In contextul pandemiei de COVID-19, autoritatile sunt tot mai speriate de explozia zilnica a numarului de cazuri. Acestea trag semnale de alarma si solicita institutiilor statului sa ia masuri de evitare a aglomeratiei, acolo unde este posibil. Astfel, in cursul serii de ieri, Metrorex a transmis printr-un comunicat noile masuri de restrictie care vor avea .

Ultima ora. Baiatul femeii care a murit dupa ce a fost certata de medici ca ce dracu te vaiti atat s-a sinucis. Tanarul avea doar 27 de ani

Dramele se tin lant intr-o familie din Craiova, dupa ce stalpul casei, o femeie de 49 de ani, s-a stins din viata din cauza sistemului medical din Romania. Femeia, mama a trei copii, a fost trimisa acasa de medici, in ciuda faptului ca se simtea foarte rau. La putin timp dupa ce femeia a murit, .

Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa. Reactia de ultima ora

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania a trecut prin spaima vietii sale, dupa ce i-a fost incendiata una dintre locuinte. Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa?! Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce fratele i-a dat foc la casa Mihai Traistariu a vorbit despre ce s-a .

Ultima ora. Incendiu de proportii in sectorul 3 al Capitalei. Un copil de 14 ani a decedat, iar un barbat se afla in stare foarte grava

Un incendiu cumplit a ucis in aceasta dimineata un minor, iar un alt barbat a suferit arsuri pe 25% din suprafata corpului. Focul a izbucnit la o vila din sectorul 3, iar ulterior s-a extins la parterul unei locuinte din vecinatate, acolo unde au fost identificate cele doua victime. Copilul a fost gasit fara semne .

Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva Covid-19. Vladimir Putin: Trebuie sa crestem productia

PresedinteleVladimir Putin a anuntat miercuri dupa-amiaza ca Rusiaa aprobat al doilea vaccin impotriva noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut in cadrul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )