Libnet.ro
UNICEF

20:15

Se anunta tradari din PSD si Pro Romania, la investirea noului Guvern

România Liberă România Liberă,
Se anunta tradari din PSD si Pro Romania, la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca vor exista si voturi de la parlamentari . continuă pe România Liberă

Planul PNL pentru ca parlamentari din PSD si Pro Romania sa asigure cvorum la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sunt in discutii individuale cu 25 de parlamentari independenti si de la PSD, iar pentru ca Victor Ponta a anuntat ca nu sprijina investirea.

PMP a semnat un contract de colaborare cu liberalii pentru investirea noului guvern. Ce prevede documentul

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca a semnat cu presedintele PNL, Ludovic Orban, un protocol de colaborare politica si de sustinere pentru investirea noului Executiv si s-a declarat multumit de.

Orban: M-am ferit sa abordam parlamentari de la Pro Romania. Dar daca vad obstructionism, atunci o sa avem si discutii individuale

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus ca s-a ferit sa discute cu parlamentari ai Pro Romania pentru a vota Guvernul PNL, din respect pentru comportamentul lor la motiunea de cenzura, dar ca, daca vede obstructionism, atunci va avea discutii individuale cu acestia.

Pro Romania isi deschide 16 sedii zonale in Sectorul 2 al Capitalei

Pro Romania a anuntat luni ca urmeaza sa deschida 16 sedii locale pe raza Sectorului 2 al Capitalei, unde locuitorii se vot putea intalni cu experti ai partidului in diverse domenii precum educatie, sanatate sau antreprenoriat.

Ludovic Orban: Vom discuta individual si cu membrii Pro Romania pentru asigurarea cvorumului la investirea Guvernului

Premierul desemnatLudovic Orbana declarat, vineri, ca liberalii sunt in discutii individuale cu 25 de parlamentari independenti si de la PSD. Totodata, seful PNL a precizat ca vor exita discutii.

Digi24: Trei scenarii care ii fac fericiti pe cei din PSD. Cum poate ramane Viorica Dancila premier pana in 2020

Desi demis prin motiune de cenzura, Guvernul Dancila poate sa ramana in functie pana dupa alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. Calculele politice facute de PSD arata ca Viorica Dancila are de castigat din criza politica, o criza care o poate ajuta sa intre in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Acesta este si motivul pentru care PSD face tot posibilul sa impinga votul pentru noul Guvern in saptamana primului tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )