Libnet.ro
UNICEF

23:31

Ludovic Orban: Vom discuta individual si cu membrii Pro Romania pentru asigurarea cvorumului la investirea Guvernului

B1 B1,
Ludovic Orban: Vom discuta individual si cu membrii Pro Romania pentru asigurarea cvorumului la investirea Guvernului

Premierul desemnatLudovic Orbana declarat, vineri, ca liberalii sunt in discutii individuale cu 25 de parlamentari independenti si de la PSD. Totodata, seful PNL a precizat ca vor exita discutii. continuă pe B1

PENTRU A OBTINE SUSTINEREA GUVERNULUI: Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a.

SURSE Ce ministere i-a cerut Ponta lui Orban pentru a sustine Guvernul. Liderul Pro Romania se victimizeaza dupa esec. Puteti sa-mi faceti dosar penal

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a criticat dur modul cum e format Guvernul Orban si sustinerea pe care se bazeaza PNL, acuzandu-i pe liberali chiar de o intelegere cu PSD. Ceea ce nu spune Ponta e ca a incercat sa-l convinga pe Ludovic Orban sa-i dea doua ministere Internele si Munca) in noul Guvern si el sa decida cine sa fie noul comisar european, sustin surse politice pentru Adevarul.

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

LUDOVIC ORBAN: Ma asteptam ca Pro Romania sa nu sustina guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca se astepta ca Pro Romania sa nu sustina noul guvern, dar ca ii este foarte greu sa inteleaga atitudinea acestui partid, care a votat motiunea de cenzura.

Ludovic Orban, dupa negocierile cu Pro Romania: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Premierul desemnat Ludovic Orban a reactionat prompt dupa ce seful Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca formatiunea sa nu va vota guvernul liberal. Nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Pana acum, Ludovic Orban ar fi reusit sa adune 227 de voturi. Mai are nevoie de doar sase voturi pentru a obtine investirea Guvernului Orban. Pro Romania a anuntat ca nu va asigura cvorum la votul din.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu sustine Guvernul Orban: Suntem singurul partid care in acest moment mai apara interesele oamenilor

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. Nu era nicio surpriza faptul ca noi, cei de la Pro Romania, nu vom vota pentru investirea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )