Libnet.ro
UNICEF

19:31

Anuntul alarmant al diminetii pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se intampla cu combustibilul

Playtech Playtech,
Anuntul alarmant al diminetii pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se intampla cu combustibilul

In ciuda pretului bun la pompa de care s-au bucurat soferii, situatia se va schimba. Ultimele date arata la ce sa fii atent si ce duce la cresterea pretului. Conform ultimelor date, pe 16. continuă pe Playtech

Dezastru pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Aceste masini vor fi interzise in Europa

Guvernele din toata lumea cauta solutii pentru a reduce poluarea, iar masinile pe benzina si motorina sunt primele vizate. Comisia Europeana vine cu un plan extrem de ambitios, care are.

Vestea zilei pentru toti cei care au credite la banci. Nu s-a mai intamplat din 2017

O veste buna in vremuri complicate tocmai a venit de la BNR. ROBOR la trei luni scade si atinge cel mai mic nivel din 6 februarie 2018 incoace. Indicele la sase luni a ramas la acelasi nivel.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Toti cei care stau la bloc trebuie sa afle. La blocuri se vor monta numai acest tip de repartitoare

Se schimba legea, iar noile reglementari ii vizeaza pe toti cei care stau la bloc. Iata ce trebuie sa stii daca te numeri printre ei. Un proiect de lege aflat in dezbatere la Ministerul.

Toti cei 15 candidati ai unui partid la Consiliul local dintr-o comuna din Suceava au acelasi nume

Comuna Veresti se confrunta cu o situatie atipica la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Pe buletinul devotpentru Consiliul Local Veresti toti cei 15 candidati ai unui partid au acelasi nume de fa.

Amenzi pentru toti romanii de la bloc care nu respecta legea asta. Sumele ating 1.000 de lei!

Se anunta amenzi drastice pentru toti romanii de la bloc care nu isi vor monta contoare sau repartitoare de caldura. Amenzile sunt unele substantiale si vor ajunge la 1000 de lei. Amenzi de 1000 de lei pentru locatarii de la bloc care nu respecta legea. Ce trebuie sa faca acestia pentru a scapa de sanctiune .

Banca Transilvania, anunt pentru toti clientii. Ramai fara bani daca nu respecti aceasta regula

Banca Transilvaniei vine cu un anunt important pentru toti clientii. Cum risca romanii sa ramana fara bani daca nu respecta ultima regula a bancii? in ce costa atentionarea clientilor? Iata mesajul institutiei, dar si cum sa procedeze clientii pentru e evita totul! Banca Transilvania, anunt important pentru romani! Banca Transilvania are o buna parte din .

Veste importanta pentru toti romanii care stau la bloc. Preturile vor fi mai mici

Marti, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a dat o veste importanta pentru romanii care locuiesc la bloc. Ce preturi se vor micsora din aceasta iarna. Veste importanta pentru romanii care stau la bloc Potrivit ministrului Economiei, gazele naturale s-au ieftinit in Romania. Acesta da asigurari romanilor ca pretul gazelor din acest .

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )