Libnet.ro
UNICEF

18:45

Toti cei care stau la bloc trebuie sa afle. La blocuri se vor monta numai acest tip de repartitoare

Playtech Playtech,
Toti cei care stau la bloc trebuie sa afle. La blocuri se vor monta numai acest tip de repartitoare

Se schimba legea, iar noile reglementari ii vizeaza pe toti cei care stau la bloc. Iata ce trebuie sa stii daca te numeri printre ei. Un proiect de lege aflat in dezbatere la Ministerul. continuă pe Playtech

Veste importanta pentru toti romanii care stau la bloc. Preturile vor fi mai mici

Marti, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a dat o veste importanta pentru romanii care locuiesc la bloc. Ce preturi se vor micsora din aceasta iarna. Veste importanta pentru romanii care stau la bloc Potrivit ministrului Economiei, gazele naturale s-au ieftinit in Romania. Acesta da asigurari romanilor ca pretul gazelor din acest .

Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle: ce se intampla cu blocuri noi fata de cele vechi

Sa te muti la casa ta este, cu siguranta, pe langa un lucru bun, si extrem de istovitor. Avand in vedere multitudinea de optiuni pe care le ai, va fi greu sa te decizi unde vei locui poate.

Vestea zilei pentru toti cei care au credite la banci. Nu s-a mai intamplat din 2017

O veste buna in vremuri complicate tocmai a venit de la BNR. ROBOR la trei luni scade si atinge cel mai mic nivel din 6 februarie 2018 incoace. Indicele la sase luni a ramas la acelasi nivel.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa afle urgent: greseala fatala care face paguba imensa in buget

Romanii au ajuns sa foloseasca destul de des cardul bancar. Dar inca sunt lucruri pe care ar trebui sa le stie tocmai ca sa nu piarda repede foarte multi bani. Ce ar trebui sa stie toti.

Cum trebuie sa fie repartitoarele de caldura. Amenzi pentru romanii care stau la bloc si nu respecta legea

Romanii care locuiesc la bloc ar putea fi obligati sa isi monteze contoare sau repartitoare de caldura. in caz contrar, risca amenzi usturatoare.

Opt decenii de la masacrul de la Ip. Cei care nu cunosc trecutul trebuie sa-l afle, iar cei care il stiu nu trebuie sa-l uite

In 14 septembrie se implinesc 80 de ani de la tragicele evenimente care au avut loc Ip, acolo unde femei, copii si batrani au fost ucisi fara mila de trupele horthyste.

Toti cei 15 candidati ai unui partid la Consiliul local dintr-o comuna din Suceava au acelasi nume

Comuna Veresti se confrunta cu o situatie atipica la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Pe buletinul devotpentru Consiliul Local Veresti toti cei 15 candidati ai unui partid au acelasi nume de fa.

Ce spune Orban despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze

Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze pe Nicusor Dan, a afirmat marti liderul PNL, intrebat despre inregistrarea unei discutii intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor.

Mihaela: Stiti ce puteti face voi, cei care ati avut COVID, donand plasma? Sa salvati viata unui om! Adica sa fiti un EROU. Pentru mama, plasma a fost o mana de ajutor sa i se stabilizeze starea pentru cateva zile

671 de romani au donat plasma pentru tratarea pacientilor infectati, in primele 4 luni de la debutul colectarii de plasma. Dupa simplificarea procedurilor, numarul a crescut. Printre cei care au primit plasma se numara si mama Mihaelei. Mama mea are 52 de ani, este asistenta medicala in Spitalul Municipal Radauti. Lucreaza acolo de-o viata. Totul a inceput cu secretii nazale si febra.

Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Apar tot mai multe cercetari stiintifice menite sa diminueze raspandirea noului cornavirus. Una dintre ele se refera la reducerea cu 6 decibeli a nivelului vorbirii intr-o camera. Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt O reducere cu 6 decibeli a nivelului mediu de vorbire poate avea acelasi efect ca dublarea ventilatiei unei camere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )