Libnet.ro
UNICEF

08:32

Anuntul de la ANAF pentru toti platitorii de impozite. Decizia a fost luata si se aplica de acum

Playtech Playtech,
Anuntul de la ANAF pentru toti platitorii de impozite. Decizia a fost luata si se aplica de acum

Noua modificare la ANAF! Toti platitorii de impozite trebuie sa stie ce decizie a fost luata acum. Totul are in vizor conditia de azi din lume. Ce se intampla cu angajatii? Anunt ANAF pentru toti platitorii de impozite O mare parte din angajatii de la ANAF vor incepe sa lucreze de la domiciliu in contextul . continuă pe Playtech

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Veste uriasa pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans

Ministrul Muncii a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce trebuie sa stie toti varstinicii? Cum pot primi bani in avans? Iata ce spune Violeta Alexandru! Veste mare pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans? Violeta Alexandru a anuntat ca are in vedere plata in avans in pensiilor pentru ca oamenii .

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )