Libnet.ro
UNICEF

23:00

Anuntul diminetii pentru toti soferii: se intampla chiar acum cu pretul. Mare atentie la pompa

Playtech Playtech,
Anuntul diminetii pentru toti soferii: se intampla chiar acum cu pretul. Mare atentie la pompa

Din primavara pana in prezent, pretul la benzina si motorina a ajuns la un nivel nemaiintalnit de aproape un deceniu. Vestile pentru ultimele doua luni sunt, de asemenea,. continuă pe Playtech

Anuntul diminetii pentru acesti pensionari. Pensiile care cresc in mod inexplicabil

Cresterea veniturilor batranilor este in continuare un subiect sensibil. Desi pensionarilor li s-a promis majorarea cu 40% a pensiilor, Guvernul a aprobat marirea cu doar 14%, Romania fiind grav afectata din punct de vedere economic de pandemia de coronavirus. Un calcul minor, insa, arata ca unele pensii au crescut cu mai mult decat valoarea celorlalte.

Ilinca Vandici a facut anuntul aseara, pentru toti fanii ei. A renuntat definitiv la ele

De azi, Ilinca Vandici pledeaza pentru realitate si naturalete. Prezentatoarea Bravo, ai stil! si-a anuntat fanii ca nu va mai folosi efecte si aplicatii pentru a-si edita fotografiile sau inregistrarile video postate pe retelele de socializare, indemand oamenii sa se iubeasca asa cum sunt. Ilinca Vandici, anunt pentru fani: renunta la filtre si aplicatii Ilinca .

Se intampla la eMAG chiar acum: e pomana curata la mii de produse. Preturile sunt uimitor de mici

EMAG va avea Black Friday in doua saptamani, dar cand vezi ce reduceri are chiar acum pe site te face sa te intrebi daca nu mai bine te grabesti si iei acum in loc sa mai.

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata .

Toti soferii trebuie sa afle urgent: se intampla la pompa cu pretul la benzina si motorina

Inainte de ultimele doua luni din an, pretul petrolului trece printr-o noua etapa. Soferii cu masini pe benzina si motorina trebuie sa afle cat mai repede de schimbari. Cand vine vorba.

E gratis la Digi |RCS-RDS pentru toti romanii: secretul ca sa profiti chiar acum

Digi |RCS-RDS are o multime de optiuni pe care le da gratuit abonatilor, dar prea putini beneficiaza de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tau si e un fel de completare pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )