Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Playtech Playtech,
Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata . continuă pe Playtech

Anunt pentru toti romanii cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Daca utilizati gaz natural in casa dvs. , factura poate fi destul de scumpa. Nu va faceti griji, totusi! Exista mai multe strategii pentru a reduce factura la gaz. O modalitate ar fi reducerea consumului de energie si cresterea eficientei energetice a casei. Cum sa va reduceti factura la gaz O modalitate recomandata de specialisti pentru .

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

Lidl le da chiar acum pentru toti romanii: se intampa in magazinele de peste tot

Lantul de magazine Lidl a anuntat o surpriza de proportii pentru toti clientii care ii trec pragul. Vorbim de niste produse aparte, cum rar mai gasesti prin alte magazine. Ar trebui sa te.

Vesti bune pentru toti romanii cu datorii. Decizia s-a votat, e oficial!

Anunt extraordinar pentru toti romanii cu datorii. Un proiect mult asteptat a primit votul final in Camera Deputatilor, desi in trecut o lege similara fusese respinsa de Curtea Constitutionala. Anunt important pentru romanii cu datorii Vesti bune pentru romanii care nu isi mai permit sa plateasca ratele pentru bunurile luate in leasing. Conform unui proiect .

Mai multe persoane in pericol, dupa ce o cladire monument istoric s-a prabusit in zona Unirii din centrul Capitalei. Ce se intampla acum

O parte dintr-o cladire parasita din centrul Bucurestiului, care este monument istoric, s-a prabusit miercuri seara. Doua autospeciale au ajuns la fata locului. Cladirea din zona Unirii s-a prabusit, iar mai multe persoane au fost evacuate Incidentul a avut loc pe strada Iuliu Barasch, in zona Unirii, langa Teatrul Evreiesc de Stat. Echipele de interventie .

Cresc preturile la RCA pentru toti romanii: de ce nu este o veste proasta

Clasamentul celor mai mai mari asiguratori de RCA din Romania a suferit schimbari majore in ultimul an, dupa ce Euroins si City Insurance au marit preturile. Asigurarea obligatorie auto sau.

Anuntul dezastruos al diminetii pentru toti soferii. Ce se intampla acum pe piata de asigurari

Cand vine vorba de polita RCA, cu siguranta cauti sa platesti cat mai putin. Pretul e un factor important, tocmai de aceea s-a ajuns la o situatie ciudata. Ce urmeaza de aici inainte.

Se dau 1.200 de lei lunar pentru toti acesti romani. De cand si cum

Se dau bani la stat. Fiecare roman care se incadreaza in aceasta categorie va primi pana la 1. 200 de lei Iata ce trebuie sa stii. Statul se pregateste sa aloce noi sume pentru persoanele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )