Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul facut de Liviu Dragnea despre masura privind eliminarea TVA la locuinte

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Liviu Dragnea despre masura privind eliminarea TVA la locuinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca va discuta saptamana viitoare cu colegii sai din comisiile de specialitate si ca vor decide daca merg mai departe cu proiectul de lege. continuă pe Antena3

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are foarte mari rezerve in ce priveste vaccinarea obligatorie a copiilor. Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o masura oblig.

Tudorel Toader il sfideaza inca o data pe Liviu Dragnea. Ministrul anunta un amplu proces de consultare a sistemului judiciar pentru legile Justitiei

Potrivit unui comunicat de presa, Ministerul Justitiei va demara un amplu proces de consultare a sistemului judiciar cu privire la identificarea problemelor ce decurg din aplicarea noilor coduri si a propunerilor pentru remedierea acestora, arata HotNews. Anuntul a fost facut public la doar o zi dupa ce Liviu Dragnea, seful PSD, il criticase pe ministrul Tudorel Toader pentru ca intarzie proiecte de modificare a legilor din Justitie.

Victor Ponta a facut un pas inapoi in razboiul cu Liviu Dragnea: A fost o rautate din partea mea

Victor Ponta a facut un pas inapoi in razboiul cu Liviu Dragnea si spune ca nu va face, neprovocat, alte dezvaluiri despre liderul PSD. A fost o rautate din partea mea, a recunoscut.

Turcan, despre comisia privind prezidentialele din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat marti, la Parlament, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi, motiv pentru care liberalii iau in calcul sa depuna o sesizare la CCR.

Sorin Grindeanu, despre proiectul privind TVA zero la imobiliare si publicitate: Industria nu e decisa ca masurile vor creste cifra de afaceri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca exista discutii in acest moment cu partenerii sociali pe tema proiectului de lege care elimina TVA pentru tranzactii imobilare si pentru publicitate, iar acestia nu convinsi ca masurile vor duce la cresterea industriei, scrie News. ro. Totodata, premierul spune ca va avea discutii si cu reprezentatii Comisiei Europene cu privire la reglementarile UE in domeniu, dar si cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a se lamuri daca Parlamentul ar fi hotarat sa retraga proiectul, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea anunta ca l-ar putea chema pe Iohannis la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca nu exclude chemarea presedintelui Klaus Iohannis la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, precizand totodata ca i se pare inadmisibil ca cineva din Romania sa poata refuza sa vina la o comisie de ancheta parlamentara.

Procurorii DNA au precizat Curtii Supreme ce legi s-ar fi incalcat in dosarul lui Liviu Dragnea, judecat pentru instigare la abuz in serviciu

Articole din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici si din Legea nr. 7/2004 privind Codul de conduita al functionarilor publici ar fi legislatia primara incalcata de sefii DGASPC Teleorman, in procesul liderului PSD, Liviu Dragnea. Potrivit CCR, abuzul in serviciu este incriminat doar daca sunt incalcate legi sau OUG-uri, nu HG-uri sau reglementari secundare.

Liviu Dragnea, facut infractor de catre un barbat chiar in fata Curtii Supreme. Presedintele PSD: Ce am furat? Instanta a spus ca nu am furat voturi

Mai multi contestatari ai lui Liviu Dragnea l-au asteptat, marti, pe presedintele PSD in fata Curtii Supreme, unde a fost judecat un nou termen din dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Unul dintre barbati i-a spus lui Dragnea ca este infractor si ca trebuie sa stea in puscarie, presedintele PSD raspunzandu-i: Ce am furat? Instanta a spus ca nu am furat voturi, scrie News. ro.

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )