Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cati fani a castigat premierul Dacian Ciolos in ultimele trei zile

Adevărul Adevărul,
Cati fani a castigat premierul Dacian Ciolos in ultimele trei zile

PotrivitFacebrands, pagina oficiala a premierului Dacian Ciolos a crescut, in ultimele trei zile, cu 9. 200 de aprecieri, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 30. 000 de fani. Fluctuatiile se explica prin faptul ca premierul a fost de partea legii in disputa cu Antena 3, in timp ce presedintele a criticat heirupismul cu care au actionat inspectorii ANAF. continuă pe Adevărul

Premierul Dacian Ciolos merge, miercuri, la Parlament, sa dea explicatii in cazul evacuarii Antenelor

Premierul Dacian Ciolos va merge, miercuri, in plenul Senatului, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor trustului Intact, ca urmare a solicitarii facute marti de seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Un senator PSD cere demisia premierul Dacian Ciolos. Ati comis, cu buna stiinta, o mizerabila infractiune de fals

Senatorul PSD Serban Nicolae i-a cerut demisia premierului Dacian Ciolos. Domnule Dacian Ciolos, dati-va, urgent, demisia!in seara aceasta, pe contul personal din reteaua Facebook, v-ati exprimat punctul de ved.

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre cazul bebelusilor bolnavi

Mihai Gadea: Sunt absolut socat de lucrurile spuse de premierul Dacian Ciolos. Suntem in fata unui asalt

Mihai Gadea, directorul Antena 3, a reactionat dupa interventia premierului Dacian Ciolos pe tema actiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact. Sunt absolut socat de lucrurile spuse de pr.

Ce a declarat premierul Dacian Ciolos la Bruxelles

Romania este de acord ca in cazul drepturilor lucratorilor si a ajutoarelor sociale sa se instituie unui mecanism de emergenta clar definit si usor mobilizat, dar care sa fie o exceptie, nu o regula, .

Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce a fost convocat sa dea explicatii cu privire la somatia ANAF la adresa Antenelor

Premierul Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce Senatul l-a convocat pentru a da explicatii in cazul solicitarii ANAF de evacuare a imobilul in care functioneaza televiziunile Antena 1 si Antena 3 si cladirile grupului Grivco, fondat de omul de afaceri Dan Voiculescu, informeaza Digi24.

Razvan Savaliuc, despre legatura lui Dacian Ciolos cu dosarul ICA

Jurnalistul Razvan Savaliuc l-a criticat pe premierul Dacian Ciolos, miercuri, la Sinteza Zilei, explicand relatia acestuia cu dosarul ICA. Premierul Ciolos, pe cand era ministrul Agriculturii, s-a constituit.

Radu Tudor, pe blog: Dacian Ciolos ce dezamagire!

Consider ca prin pozitia exprimata in Parlamentul Romaniei, premierul Dacian Ciolos isi bate joc de Antena 3 si telespectatorii ei. Ciolos a spus ca ANAF pune in aplicare o hotarare judecatoreasca. Minte cu.

Dacian Ciolos, declaratii transante despre cazul bebelusilor bolnavi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, ca problemele mari au trecut in cazul bebelusilor bolnavi, insa ancheta trebuie sa continue, pentru a se identifica sursa .

Dacian Ciolos este chemat in Parlament. Se cer explicatii pe tema schimbarii prefectilor

ALDE vrea sa-l cheme, in Parlament, pe premierul Dacian Ciolos pentru a prezenta criteriile de desemnare a noilor prefecti, copresedintele formatiunii, Daniel Constantin, sustinand ca au fost numiti oamenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )