Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Codul Fiscal ar putea intra fi votat joi si trimis spre promulgare duminica

Legea salarizarii unitare va fi analizata de partidele parlamentare dupa modelul folosit la Codul Fiscal si va trebui adoptata, prin consens, inainte de legea bugetului pe 2016, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea.

Codul Fiscal, PRIORITATEA social-democratilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca intre prioritatile legislative pe primul loc se afla Codul fiscal. Marti si joi, Codul Fiscal urmeaza a fi votat in Senat si Camera Deputatilor, a mai anuntat Dragnea.

Cand SPERA Dragnea sa fie promulgat Codul Fiscal

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca marti de Senat si joi de Camera Deputatilor, astfel incat sa poata fi promulgat de presedinte pana lunea viitoare.

Dragnea, despre Ponta si Codul Fiscal: A avut curaj sa propuna masuri care asigura cresterea economica

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa in Romania .

Elena Udrea, despre implicarea lui Dragnea in Codul Fiscal. Care este scopul liderului PSD

Cat despre Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, fostul ministru al Dezvoltarii sustine ca este posibil ca Dragnea sa sacrifice partidul in speranta ca recursul in dosarul sau ar putea avea alt rezultat.

Liviu Dragnea: Este foarte posibil ca lunea viitoare sa avem noul Cod Fiscal (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca spera ca marti, Codul Fiscal sa fie votat in Senat, iar pana la sfarsitul acestei saptamani sa ajunga sa.

Consensul politic pe Codul Fiscal, lovitura pentru investitorii la Bursa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, ca partidele parlamentare au convenit ca modificarile operate in Codul fiscal sa fie readoptate in forma initiala, dar ca unele masuri vor fi aplicate etapizat.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Liviu Dragnea: Bugetul pe 2016 va ajunge in Parlament pana pe 15 noiembrie

Liviu Dragnea a precizat ca noua lege a salarizarii va fi adoptata dupa modelul Codului fiscal, in urma negocierilor intre putere si opozitie.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )