Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anuntul lui Nelu Tataru in noapte pentru milioane de romani. Cum vine vaccinul

Playtech Playtech,
Anuntul lui Nelu Tataru in noapte pentru milioane de romani. Cum vine vaccinul

Nelu Tataru vine cu un anunt important pentru milioane de romani. Ce declaratii a facut acesta in cursul zilei de azi? Oficialul a dezvaluit ce urmeaza sa faca Ministerul Sanatatii. Nelu Tataru, anunt despre vaccin. Ce noutati le aduce romanilor? Nelu Tataru a declarat in cursul zilei de azi ca Ministerul Sanatatii urmeaza sa achizitioneze . continuă pe Playtech

CTP, propunere uimitoare in direct la TV. Face asta pentru milioane de romani, a facut anuntul

Frenezia vaccinului anti-covid a pus stapanire pe multa lume. Multi isi declara scepticismul, altii, in intentia lor de a face credibil totul, se ofera pentru vaccinarea anti-covid. Printre cei care au declarat recent aceasta intentie se numara si jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Vaccinarea anti-covid, de la Iohannis la Cristian Tudor Popescu Iminenta aparitiei pe piata .

Pensii 2020. Pensiile vor creste cu 46%. Cine face anuntul pentru milioane de romani

Astazi ar fi trebuit sa fie ziua in care CCR sa-si dea verdictul cu privire la majorarea pensiilor. Decizia a fost amanata pentru o data ulterioara. Ordonanta aprobata in Parlament obliga Guvernul sa mareasca pensiile cu 40%, dar nu sunt bani la buget. Daca, pentru moment, acest lucru nu pare viabil, Virgil Popescu, Ministrul Economiei, .

Lovitura pentru milioane de romani. Deputatii au decis ce se intampla cu salariul lor minim

Vestea pentru milioane de romani vine intr-un context social foarte sensibil. Salariul minim brut nu va putea creste pana la 60% din valoarea salariului mediu brut. Deputatii au respins legea.

NELU TATARU: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu .

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom achizitiona vaccinuri pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, sambata seara, ca Romania va primi 4,6% din cota lunara de vaccinuri anti-Covid. Specialistul sustine ca vom avea o imunizare abia in momentul in care.

Nelu Tataru: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID, vom suplimenta cu 280 de paturi in urmatoarele doua saptamani

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca in prezent exista 1. 400 de paturi la terapie intensiva pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Nelu Tataru: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID, vom suplimenta cu 280 de paturi in urmatoarele doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata, 28 noiembrie, despre situatia paturilor disponibile in sectiile de terapie intensiva din spitalele unde sunt tratati pacienti bolnavi de Covid-19.

NELU TATARU: S-a suplimentat cu 25% sporul ambulantierilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi, ca vor fi majorate sporurile salariale ale ambulantierilor, transmite Agerpres.

Nelu Tataru, despre scenariul unui lockdown: Nu inchizi o tara, inchizi efectiv zonele in care vezi ca transmiterea este accentuata, impunand si alte reguli

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, miercuri seara, ca nu se impune carantina decat in zonele unde transmiterea este accentuata si unde alte masuri nu au dat rezultate. in ceea ce priveste municipiul Bucuresti, Tataru afirma ca nu s-a intrunit punctajul pentru carantinare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )