Libnet.ro
UNICEF

00:07

NELU TATARU: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID, vom suplimenta cu 280 de paturi in urmatoarele doua saptamani

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca in prezent exista 1. 400 de paturi la terapie intensiva pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Nelu Tataru: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID, vom suplimenta cu 280 de paturi in urmatoarele doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata, 28 noiembrie, despre situatia paturilor disponibile in sectiile de terapie intensiva din spitalele unde sunt tratati pacienti bolnavi de Covid-19.

Ministrul Sanatatii anunta ca spitalele COVID dispun de 1.400 de paturi de ATI. Nelu Tataru: Avem in operationalizare alte 280 de locuri

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Nelu Tataru, noi detalii despre situatia medicului ranit la ATI COVID din Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, miercuri, ca medicul ranit la ATI Piatra Neamt a suferit o interventie chirugicala si a scapat de dializa.

Nelu Tataru, despre momentul in care suspectii COVID trebuie sa se ingrijoreze: Avem niste semne respiratorii, sunam la medicul de familie, la cel mai mic simptom. Tratand ca o banala raceala, momentul in care ajungem la spital poate fi prea tarziu

Nelu Tataru a vorbit, miercuri seara, in platoul B1 TV despre momentul ideal in care suspectii COVID sau contactii directi trebuie sa se ingrijoreze si sa apeleze la specialisti, pentru a evita agravarea.

Nelu Tataru, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventie chirurgicala A scapat de dializa

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, Catalin Denciu, a suferit prima interventie chirurgicala, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Noi speram sa aiba o evolutie buna, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

Anuntul lui Nelu Tataru in noapte pentru milioane de romani. Cum vine vaccinul

Nelu Tataru vine cu un anunt important pentru milioane de romani. Ce declaratii a facut acesta in cursul zilei de azi? Oficialul a dezvaluit ce urmeaza sa faca Ministerul Sanatatii. Nelu Tataru, anunt despre vaccin. Ce noutati le aduce romanilor? Nelu Tataru a declarat in cursul zilei de azi ca Ministerul Sanatatii urmeaza sa achizitioneze .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu .

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom achizitiona vaccinuri pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, sambata seara, ca Romania va primi 4,6% din cota lunara de vaccinuri anti-Covid. Specialistul sustine ca vom avea o imunizare abia in momentul in care.

NELU TATARU: S-a suplimentat cu 25% sporul ambulantierilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi, ca vor fi majorate sporurile salariale ale ambulantierilor, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )