Libnet.ro
UNICEF

22:31

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom achizitiona vaccinuri pentru intreaga populatie

B1 B1,
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom achizitiona vaccinuri pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, sambata seara, ca Romania va primi 4,6% din cota lunara de vaccinuri anti-Covid. Specialistul sustine ca vom avea o imunizare abia in momentul in care. continuă pe B1

Nelu Tataru: La fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19, Romania va primi o transa de 4,6% Vaccinul va fi voluntar si gratuit. E singura sansa sa putem limita si termina pandemia (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca Romania va primi o transa de 4,6% la fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19. Demnitarul a explicat ca un astfel de ser este singura sansa.

Nelu Tataru: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID, vom suplimenta cu 280 de paturi in urmatoarele doua saptamani

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca in prezent exista 1. 400 de paturi la terapie intensiva pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Nelu Tataru: Nu inchizi o tara, ci efectiv zonele unde vezi ca transmiterea e accentuata, impunand si alte reguli carantina este ultima dintre ele Ce a spus ministrul Sanatatii despre Bucuresti (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat care este strategia autoritatilor pentru a limita raspandirea virusului si a subliniat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca nu trebuie inchisa tara, ci.

Nelu Tataru: Ar fi nevoie de o ancheta realista dupa fiecare caz. Suntem la mana acelui caz pozitiv, care declara sau nu anumite persoane Luand maximul istoric al fiecarui laborator, in iulie-august se ajungea la 50.000 de teste (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre capacitatea de testare pentru COVID-19 din Romania, miercuri seara, in direct pe B1 TV, unde a subliniat nevoia unei anchete realiste dupa fiecare ca.

Nelu Tataru: in acest moment Bucuresti nu se incadreaza la carantinare

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca decizia de intrare in carantina a unei localitati se ia p.

Anuntul lui Nelu Tataru in noapte pentru milioane de romani. Cum vine vaccinul

Nelu Tataru vine cu un anunt important pentru milioane de romani. Ce declaratii a facut acesta in cursul zilei de azi? Oficialul a dezvaluit ce urmeaza sa faca Ministerul Sanatatii. Nelu Tataru, anunt despre vaccin. Ce noutati le aduce romanilor? Nelu Tataru a declarat in cursul zilei de azi ca Ministerul Sanatatii urmeaza sa achizitioneze .

Nelu Tataru: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID, vom suplimenta cu 280 de paturi in urmatoarele doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata, 28 noiembrie, despre situatia paturilor disponibile in sectiile de terapie intensiva din spitalele unde sunt tratati pacienti bolnavi de Covid-19.

Ministrul Sanatatii anunta ca spitalele COVID dispun de 1.400 de paturi de ATI. Nelu Tataru: Avem in operationalizare alte 280 de locuri

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu .

NELU TATARU: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )