Libnet.ro
UNICEF

22:16

Anuntul momentului facut de BCR. Toti clientii trebuie sa stie asta. Se intampla in toata Romania

Playtech Playtech,
Anuntul momentului facut de BCR. Toti clientii trebuie sa stie asta. Se intampla in toata Romania

BCR Romania a luat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata tara si ea va fi mentinuta si in 2021. Iata ce trebuie sa stie toti clientii BCR din tara noastra. continuă pe Playtech

Se modifica legea pensionarii anticipate? Ministrul Justitiei a facut anuntul momentului

Stelian Ion, Ministrul Justitiei, a transmis ca va propune abrogarea textului de lege vizand pensionarea anticipata a magistratilor, care a fost adoptat in anul 2018. El ar urma sa intre in vigoare de la data de 1 anuarie 2022. Se modifica legea pensionarii anticipate? in urma analizei pe care am facut-o cu privire la subiectul .

Politia Romana a facut anuntul momentului. Ce se intampla pe 11 ianuarie, ca masura de protest

La finele anului trecut noul Guvern, condus de Florin Citu, anunta inghetarea salariilor bugetare, datorita crizei economice. Decizia a venit ca urmare a lipsei banilor la bugetul de stat. in acelasi timp exista si riscul de a intra in incapacitate de plata. Printre cei carora li s-au promis mariri salariale se afla si angajatii Ministerului .

Surprize senzationale de la Lidl chiar in primele zile din an. Toti clientii din tara sunt vizati

Lidl Romania a facut in cursul acestei saptamani un anunt surpriza pentru toti clientii. Asadar, retailerul continua cu ofertele special si in noul an. Mai exact, cei de la Lidl.

Kaufland face asta pentru toti clientii. Ce se intampla deja in toate magazinele

Desi am trecut sarbatorile de iarna, marii retaileri inca mai au surprize pentru clienti lor. Astfel ca astazi Kaufland a anuntat noi promotii si a publicat si noul catalog de produse. Noul catalog, valabil pentru perioada 6 12 ianuarie 2021, se poate gasi in toate magazinele Kaufland. Noul catalog plin cu promotii incepand de .

Alimente pentru o viata lunga si sanatoasa. Toti romanii trebuie sa le consume, zilnic

Aceste alimente trebuie consumate pentru o viata lunga si sanatoasa. Toti romanii trebuie sa le consume, zilnic. Care sunt alimentele minune, vedeti in articolul de mai jos. Lista alimentelor benefice pentru organismul uman. Ar trebui consumate in fiecare zi Exista o serie de alimente ce ar trebui consumate in fiecare zi, atat de sanatoase sunt.

Kaufland face anuntul momentului. Se da gratis clientilor si trebuie sa afli urgent

Kaufland continua ofertele pentru clienti si in noul an. Clientii Kaufland primesc gratuit si in 2021 un beneficiu de care se pot bucura oricand vor. Mai exact, cei de la Kaufland au decis.

Ce s-a intamplat cu WhatsApp in primele minute din acest an. Toti utilizatorii trebuie sa stie

WhatsApp a profitat din plin de sarbatorilealtfel,iar asta se vede in cifre. WhatsApp e una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie si ofera, de ceva vreme, si posibilitatea de a.

Se da gratis la Digi chiar acum: anuntul momentului pentru romani

Daca vrei sa profiti de o oferta excelenta, acum la inceputul anului, Digi |RCS-RDS a venit cu anuntul deosebit. Digi |RCS-RDS promite tuturor clientilor doua luni de continut premium.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )