Libnet.ro
UNICEF

21:30

Anuntul in noapte facut de ministrul Educatiei. O surpriza foarte placuta

Playtech Playtech,
Anuntul in noapte facut de ministrul Educatiei. O surpriza foarte placuta

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a facut un anunt imbucurator pentru elevii si profesorii din tara noastra. Educatia este, se pare, un pion principal pe lista prioritatilor bugetare. continuă pe Playtech

Anuntul zilei de la Lidl. Surpriza pe care a pregatit-o pentru toti clientii din tara

Lidl Romania are o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata tara chiar de astazi. Marele lant de supermarketuri a facut anuntul oficial cu doar cateva ore in urma.

ASTAZI Presedintele Iohannis se intalneste cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea, astazi, la Palatul Cotroceni, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, potrivit unui anunt facut de Administratia Prezidentiala.

Ministrul Educatiei, despre investitia banilor din invatamant si problemele din scoli: Una dintre reforme priveste infrastructura din invatamant, precum materialele auxiliare sau mobilierul (VIDEO)

Vineri seara, ministrul Educatiei a fost intrebat de Tudor Musdat, in direct pe B1 TV, cum se va putea rezolva problema toaletelor din scoli, avand in vedere ca ele reprezinta o problema in mai multe.

FOTO UPDATE Proteste la Colegiul Sincai Ministrul Educatiei a discutat cu primarul Sectorului 4, profesorii si parintii Cimpeanu si Baluta: Relocarea nu se face pana la finalul anului scolar

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit dimineata la Colegiul National Gheoghe Sincai la ora 10. 00, pentru a discuta problema relocarii, impreuna cu primarul sectorului 4 Daniel Baluta. in fata liceului, dar si in curte, a fost intampinat de zeci de persoane care protestaufata de intentia de relocare a colegiului pentru lucrari de reabilitare. UPDATE intalnirea s-a incheiat in jurul orei 12.

Ministrul Educatiei afirma ca multe cadre didactice sunt putin dezamagite de prezenta mult mai slaba a elevilor din clasele a XII-a decat cea inregistrata in invatamantul primar si in gradinite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca, potrivit relatarilor profesorilor, prezenta in banci a elevilor de clasele a XII-a este mult mai scazuta comparativ cu prezenta inregistrata in primele zile ale semestrului al doilea la invatamantul primar si la gradinite. Ministrul considera ca o explicatie pentru acest fapt poate fi obisnuinta elevilor mari de a invata online.

Ministrul Educatiei: Exista, in continuare, angajamentul de a prioritiza personalul din educatie la vaccinare. Este un element important pentru derularea cursurilor cu prezenta fizica in conditii de siguranta sanitara

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca nu exista o diferenta de viziune intre el si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, in privinta.

MINISTRUL EDUCATIEI: Parintii sa aiba un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recomanda parintilor un pic mai multa atentie la starea de sanatate a copiilor atunci cand ii duc la scoala, afirmatie facuta in contextul in care au fost inregistrate cateva cazuri de imbolnaviri cu COVID in unitatile de invatamant din Capitala de la redeschiderea cursurilor in format fizic.

Ministrul Educatiei, dupa aparitia primelor cazuri de COVID in scoli: Parintii sa aiba mai multa atentie cand isi trimit copiii in colectivitate Nu, lucrurile nu scapa de sub control

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine, in contextul confirmarii primelor cazuri de COVID-19 in scoli, ca aceste probleme apar tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate din partea parintilor, care ar trebui sa fie un pic mai atenti atunci cand isi trimit copiii in colectivitate. El a mai spus ca, luand in considerare perioada de incubatie, sursa infectarii nu a fost scoala.

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis are, joi, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, in contextul reluarii cursurilor in format fizic in cele mai multe dintre unitatile de invatamant.

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )