Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

Cunoscutul actor Marian Ralea are o suferinta profunda creata fix de iubirea sa, teatrul si cariera de actor. Acesta a marturisit ca iubeste copiii enorm si si-ar fi dorit sa aiba si el, insa dragostea. continuă pe B1

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din.

Fiul unui faimos cantaret a ajuns cersetor! Despre cine este vorba!

Jonathan Berkery, in varsta de 29 de ani, doarme intr-un adapost pentru oameni ai strazii din New Jersey si cerseste pe strazile orasului, unde canta hiturile tatalui sau Delilah si Its not unusual. Da, ati ghicit, este vorba despre fiul nelegitim al faimosului cantaret Tom Jones.

CALVAR fara SFARSIT pentru SOFERII cu masini DIESEL! Un alt GIGANT AUTO a facut anuntul TRIST! Lista neagra se EXTINDE

Producatorul auto Nissan vrea sa renunte la dezvoltarea motoarelor diesel pe fondul reglementarilor stricte de mediu si pentru a-si concentra resursele pe dezvoltarea vehiculelor electrice. Decizia a fost.

CALVAR fara SFARSIT pentru SOFERII cu masini DIESEL: Lista neagra se EXTINDE! Un alt GIGANT AUTO a facut anuntul TRIST!

Producatorul auto Nissan vrea sa renunte la dezvoltarea motoarelor diesel pe fondul reglementarilor stricte de mediu si pentru a-si concentra resursele pe dezvoltarea vehiculelor electrice. Decizia a fost.

Din pacate, o noua veste trista pentru romani: Este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, motivul fiind cel al problemelor de sanatate. Acesta trebuia sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost.

Din pacate, o veste TRISTA! Este vorba despre Cornelia Catanga ...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Din pacate, o veste trista a lovit ca un SOC: Celebrul miliardar a fost gasit mort... (FOTO)

Serge Dassault, creatorul celebrelor avioane militare Mirage, din Franta, a murit la varsta de 93 de ani, corpul neinsufletit fiind gasit chiar in biroul sau de pe Champs-Elysees din Paris. Omul de afaceri, ce.

Substante extrem de periculoase au fost descoperite pe un camp, langa o fosta fabrica din Bistrita

Substante extrem de periculoase au fost descoperite pe un camp, langa o fosta fabrica din Bistrita. Este vorba de 62 de flacoane care ar contine si azotat de argint. Se pare ca substanta a fost utilizata.

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Cum arata primul feribot electric construit in Romania. A fost facut la Braila si va naviga in Norvegia

Nava a fost realizata la santierul naval Vard Braila, iar dupa lansarea la apa urmeaza montarea unor echipamente si o serie de finisaje. Feribotul are o lungime de 134 metri si o latime de 20,7 metri. Poate transporta maximum 550 de oameni pasageri si echipaj) si pana la 180 de autoturisme.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )