Libnet.ro
UNICEF

17:45

Din pacate, o noua veste trista pentru romani: Este vorba de indragitul artist...

B1 B1,
Din pacate, o noua veste trista pentru romani: Este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, motivul fiind cel al problemelor de sanatate. Acesta trebuia sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost. continuă pe B1

Din pacate, o veste trista a lovit ca un SOC: Celebrul miliardar a fost gasit mort... (FOTO)

Serge Dassault, creatorul celebrelor avioane militare Mirage, din Franta, a murit la varsta de 93 de ani, corpul neinsufletit fiind gasit chiar in biroul sau de pe Champs-Elysees din Paris. Omul de afaceri, ce.

O noua zi libera pentru romani! Bugetarii s-ar putea bucura si de o alta minivacanta

Romanii s-ar putea bucura de inca ozi libera, care ar putea deveni chiar o minivacanta. Un proiect de lege a fost initiat de un grup de parlamentari, care doresc ca sarbatoarea inaltarii Domnului sa.

Veste buna pentru parintii romani! Copiii sub sapte ani ar putea fi scosi de la cheltuielile de intretinere

Mai multi senatori PNL au depus la Parlament o initiativa legislativa care prevede ca asociatiile de proprietari pot decide sa excluda de la cheltuielile din intretinere copiii cu varsta sub sapte ani si o s.

Suferinta profunda: Din pacate, este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

Indragitul actor Marian Ralea, cunoscut de generatii intregi de copii drept Magicianul, are o mare suferinta provocata, culmea, de marea sa iubire pentru scena. in varsta de 60 de ani, artistul.

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din.

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Lavanda, o afacere profitabila pentru romani

Afacerile cu lavanda au castigat tot mai mult teren printre romani. Investitia este mica raportata la profitul care poate fi obtinut de pe urma acestor plante, asa ca nu e de mirare ca investitorii s-au.

Facturi mai mici pentru romani: Cota de TVA pentru canalizare se va reduce

Taxa pe valoarea adaugata TVA) aplicata serviciilor de canalizare se va reduce de la 19% la 9%, incepand din ianuarie 2019, conform unui proiect de act normativ adoptat luni de Senat. Initial, proiectul.

Asta ne lipsea! Orasul din Romania unde exista abonament pentru toaleta publica

Daca ajungeti in Ramnicu Valcea si aveti nevoie sa mergeti la o toaleta publica, asigurati-va ca aveti bancnote de 1 leu. Si asta pentru ca toate au usi automate, care se deschid doar daca platiti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )