Libnet.ro
UNICEF

14:15

Anuntul zilei de la Kaufland. Asa ceva se intampla in toate magazinele din Romania

Playtech Playtech,
Anuntul zilei de la Kaufland. Asa ceva se intampla in toate magazinele din Romania

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din Romania, are o veste grozava pentru clientii din toata tara. Este vorba despre o noua gratuitate disponibila de acum pentru. continuă pe Playtech

eMAG da toate acestea la pret infim chiar acum: asa ceva nu se intampla decat o data pe an

Cel mai mare magazin online din Romania are o campanie dedicata unei zile speciale din februarie. Asa ca arunca o privire pe ofertele eMAG de acum. eMAG sarbatoreste Valentines Day cu o.

Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul zilei

Ludovic Orban a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt si cum vor fi finantate ele din bugetele locale. Care este suma minima acordata elevilor. Presedintele Camerei Deputatilor a facut anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt Vesti bune pentru elevii romani. Ludovic .

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu .

Oana Lis, in stare de soc. Ce a patit chiar azi: Trebuie sa fii tare nefericita sa poti sa faci asa ceva

Oana Lis este in stare de soc. Dupa ce nu a mai fost in lumina reflectoarelor pentru o bucata de vreme, iata ca acum sotia lui Viorel Lis a fost atacata, fara mila, pe retelele de socializare. Motivul este unul banal. Trebuie sa fii tare nefericita sa poti sa faci asa ceva. Ce a patit .

Vesti proaste pentru bugetari: ce spor li se taie in 2021. PSD a facut anuntul zilei

Proiectul de buget pe 2021, despre care premierul Florin Citu a spus ca este gata, ar putea contine prevederi ce presupun eliminarea acordarii in acest an a voucherelor de vacanta, dupa cum a afirmat senatorul PSD Stefan Radu Oprea. Mai multe sporuri, subventii si indemnizatii acordate angajatilor de la stat ar urma sa fie eliminate .

Jador, bagat in corzi de Culita Sterp la Survivor: Nu spui asa ceva la TV, mergem in jungla

Un scandal de proportii s-a iscat la Survivor Romania intre Jador si Culita Sterp. Cearta a degenerat si cei doi si-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit totul? Scandal la Survivor Romania S-a lasat cu scandal la Survivor Romania, intre Culita Sterp si Jador, dupa ce Faimosii au pierdut meciul de imunitate. in .

Ce a patit Stefan Banica jr., in plina glorie artistica. Nu se astepta la asa ceva din partea fanilor (exclusiv)

Ce i s-a intamplat lui Stefan Banica jr. chiar in timpul spectacolelor si cum a reactionat artistul. Dezvaluirile au fost facute chiar de colega sa de scena, Oana Sirbu, care a patit acelasi lucru. Ce a patit Stefan Banica jr. , la spectacolele din tinerete Celebra Oana Sirbu a vorbit intr-un interviu acordat pentru impact. ro, despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )