Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul zilei de la Kaufland. Toti clientii trebuie sa stie despre surpriza din toate magazinele

Playtech Playtech,
Anuntul zilei de la Kaufland. Toti clientii trebuie sa stie despre surpriza din toate magazinele

Kaufland a facut astazi un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania. Acest anunt vine ca o veste excelenta pentru cei care decid sa isi cumpere produsele din cadrul. continuă pe Playtech

Banca Transilvania face schimbari importante. Toti clientii trebuie sa stie asta chiar acum

Banca Transilvania a facut un anunt important: o serie de schimbari foarte importante pentru clientii sai din toata Romania. Toti clientii bancii trebuie sa stie chiar acum despre aceste.

Anuntul zilei de la Kaufland. Asa ceva se intampla in toate magazinele din Romania

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din Romania, are o veste grozava pentru clientii din toata tara. Este vorba despre o noua gratuitate disponibila de acum pentru.

Anuntul zilei de la Lidl pentru toti romanii: se intampla in magazine

Desi e inca iarna, ne gandim toti la sosirea primaverii. Si nu e foarte departe. Iar Lidl incepe primavara cu oferte grozave pentru toti clientii din tara. Lidl Romania, unul dintre.

Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul zilei

Ludovic Orban a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt si cum vor fi finantate ele din bugetele locale. Care este suma minima acordata elevilor. Presedintele Camerei Deputatilor a facut anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt Vesti bune pentru elevii romani. Ludovic .

Profi Romania, anunt pentru toti clientii din tara. Schimbare majora in magazine

Magazinele Profi Romania vor face noi schimbari in curand. Ce i-a anuntat retailerul pe toti clientii din tara? Profi, schimbari in magazine Retailerul Profi, cel care este detinut de MID Europa, fondul de investitii cu cea mai extinsa retea de magazine din Romania, a anuntat ca s-a lansat un nou tip de magazin, scrie profit. ro.

Vesti proaste pentru bugetari: ce spor li se taie in 2021. PSD a facut anuntul zilei

Proiectul de buget pe 2021, despre care premierul Florin Citu a spus ca este gata, ar putea contine prevederi ce presupun eliminarea acordarii in acest an a voucherelor de vacanta, dupa cum a afirmat senatorul PSD Stefan Radu Oprea. Mai multe sporuri, subventii si indemnizatii acordate angajatilor de la stat ar urma sa fie eliminate .

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu .

Anuntul zilei de la Lidl. Surpriza pe care a pregatit-o pentru toti clientii din tara

Lidl Romania are o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata tara chiar de astazi. Marele lant de supermarketuri a facut anuntul oficial cu doar cateva ore in urma.

Anuntul zilei de la BCR care vizeaza toti clientii din Romania: se intampla pe aceste telefoane

BCR, una dintre cele mai mari banci din tara, a inceput saptamana cu un anunt important pentru clientii sai. Acest anunt dezvaluie o serie de schimbari care sunt disponibile de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )