Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul zilei de la Lidl: face asta in toate magazinele si toti romanii trebuie sa afle

Playtech Playtech,
Anuntul zilei de la Lidl: face asta in toate magazinele si toti romanii trebuie sa afle

Lidl Romania continua sa le ofere surprize placute clientilor sai din toata Romania in aceasta perioada. Acum vorbim despre un nou anunt care ii vizeaza pe toti dintre ei, pentru ca. continuă pe Playtech

Lidl Romania, veste mare pentru toti clientii. Ce se intampla in 2021 cu magazinele

Lidl Romanie aduce o surpriza uriasa pentru cei care aleg sa se aprovizioneze de la acestia. Ce urmeaza sa intample din anul 2021 cu magazinele mentionate? Ce trebuie sa stie romanii? Lidl Romania vine cu o veste mare pentru clietii sai Gigantul Lidl pregateste o mutare imensa pentru anul care a venit deja. Hipermarket-ul care .

Pericol major in Germania din cauza vaccinarii. E anuntul zilei, mii de romani trebuie sa afle

Noua initiativa a autoritatilor germane i-a alarmat pe cetateni. Ce au anuntat oficialii si de ce toata lumea trebuie sa fie extrem de atenta? Mii de romani trebuie sa ia la cunostinta asta. Anuntul alarmant al autoritatilor germane Guvernul german a declarat ca se pregateste de posibile atacuri in centrele de vaccinare. Din pacate, aceste .

Kaufland Romania face asta pentru toti angajatii. Decizia de ultima ora, ce se intampla in magazine

Unul din cele mai iubite magazine de la noi vine cu o veste importanta pentru angajatii sai. Ce se intampla in lantul de magazine precizat si care e decizia de ultima ora luata de sefi? Kaufland, decizie importanta in privinta angajatilor sai Celebrul lant de magazine Kaufland provoaca un cutremur pe piata supermarket-urilor din Romania.

PRO TV a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu Romanii au Talent in 2021, de fapt

Dupa cateva editii altfel si o finala de-acasa, show-ul Romanii au talent se intoarce la PRO TV. Premiera noului sezon va avea loc in 5 februarie 2021. Declaratiile prezentatorilor. Anuntul zilei vine de la PRO TV. Romanii au Talent revine in 2021 cu cel de-al 11-lea sezon Sezon unu si unu, spectacol la dublu, de .

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )