Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apa Calipso, crestere de 18% in primul semestru din 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apa Calipso, crestere de 18% in primul semestru din 2018

Apa Calipso a inregistrat in primul semestru din 2018 o crestere de 18% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul precedent. Cresterea se datoreaza investitiilor de peste 10 milioane de euro din ultimii doi ani in echipamente, tehnologii si sisteme. continuă pe Wall-Street Ro

MedLife in crestere cu 24% a cifrei de afaceri

Grupul de servicii medicale MedLife a inregistrat in primul semestru din 2018 o cifra de afaceri de 373. 5 milioane lei, in apreciere cu 24% fata de valoarea anului precendent, conform emitenultului Bursa de Valori Bucuresti BVB).

MedLife, crestere cu 24% a cifrei de afaceri

Grupul de servicii medicale MedLife a inregistrat in primul semestru din 2018 o cifra de afaceri de 373. 5 milioane lei, in apreciere cu 24% fata de valoarea anului precedent, conform emitentului Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Tranzactiile cu spatii de birouri au crescut cu 24%

Alexandru Petrescu, Esop Consulting: Volumul pre-inchirierilor este in ascensiune Tranzactiile de inchirieri, pre-inchirieri si expansiuni ale spatiilor de birouri din Bucuresti s-au ridicat la un total de 141. 000 mp in primul semestru al acestui an, in crestere cu 24% fata de volumul mediu semestrial din anul precedent, arata un comunicat transmis de Esop Consulting.

Profitul Cemacon creste cu 160%, in primul semestru

Producatorul de sisteme de zidarie Cemacon CEON) a raportat un profit net de 13,7 milioane de lei, in primul semestru al acestui an, in crestere cu 160% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a contextului de piata favorabil si a strategiei solide de business, reiese din comunicatul emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Hidroelectrica - profit istoric in primul semestru

Bogdan Badea: Hidroelectrica pierde sute de mii de euro din cauza poluarii raurilor si lacurilor din tara noastra Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie electrica din tara noastra, a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 962 milioane de lei, mai mare cu 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in contextul cresterii productiei de energie cu 20%, pana la 9,17 TW, au aratat, ieri, oficialii societatii intr-o conferinta de presa.

Vanzarile retail de motorina MOL, in crestere

Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,3 miliarde dolari in prima jumatate a anului, similar celui din 2017 Vanzarile retail de carburanti ale grupului maghiar MOL in tara noastra au fost stabile in primul semestru din 2018, comparativ cu aceeasi perioada din 2017, potrivit anuntului facut de grup vineri. Acesta a precizat ca vanzarile retail in volume de benzina au scazut cu 1%, in timp ce volumele de motorina au crescut cu aproximativ 2% fata de anul trecut.

Tantarul ucigas, in Romania. Primul DECES din cauza virusului West Nile (VIDEO)

Virusul West Nile face prima victima in Romania, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. De la inceputul lunii mai.

Profit record pentru Bursa din Hong Kong

Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX - Bursa de Valori din Hong Kong) a raportat un profit net record pentru primele sase luni din 2018, pe fondul veniturilor in crestere si al noilor listari. Conform anuntului facut ieri de HKEX, profitul net interimar al operatorului de piata a fost de 5,04 miliarde de dolari Hong Kong 642,1 milioane de dolari americani) sau 4,07 dolari HK pe actiune, cu 44% mai mult fata de primul semestru din 2017. Acesta este cel mai mare castig semestrial inregistrat vreodata de bursa listata in 2000. Analistii bancii britanice HSBC anticipau un profit de 4,8 miliarde de dolari HK.

Investitii de 368 milioane de euro pe piata imobiliara

Volumul investitional pe piata imobiliara din Romania a scazut cu 27% in primul semestru al anului, fata de intervalul similar din 2017, pana la valoarea de 386 de milioane de euro. Cu toate acestea, piata locala a fost mai activa decat cele din Ungaria si Slovacia, conform unui raport de specialitate, dat publicitatii astazi.

Zentiva - profit in scadere cu 16%

Producatorul de medicamente Zentiva SA SCD) a raportat, pentru primul semestru al acestui an, un profit net de 35,95 milioane de lei, in scadere cu 16,5% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2017, in contextul deprecierii cifrei de afaceri cu 2,8%, pana la 222,13 milioane de lei, informeaza emitentul printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )