Libnet.ro
UNICEF

15:00

A aparut o noua metoda prin care pot fi concediati angajatii din Romania

Antena3 Antena3,
A aparut o noua metoda prin care pot fi concediati angajatii din Romania

Angajatorii pot transmite decizia de concediere a unui salariat prin intermediul e-mailului, conform unei decizii a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). Judecatorii au ajuns la concluzia ca. continuă pe Antena3

Acest barbat nu s-a mai spalat de 14 ani! Spune ca a descoperit o alta metoda prin care se mentine curat! Iata ce face

Americanul Dave Whitlock, un inginer chimist care a absolvit institutul tehnologic MIT din SUA, sustine ca nu s-a mai spalat de 12 ani. Cu toate acestea, barbatul afirma ca se mentine curat, potrivit The Telegrap.

Informatiile de afaceri reprezinta solutia prin care companiile pot preveni riscul de neplata

Informatiile de afaceri reprezinta solutia prin care companiile pot preveni riscul de neplata, in contextul in care, in tara noastra, trei din patru firme nu respecta conditiile de plata, intarzierea platii si neplata crescand riscul de insolvabilitate, se arata intr-un comunicat al Coface Romania.

Lectii de viata de la Stela Popescu. Actrita a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale: imi reprosez ca...

Stela Popescu a murit. Una din cele mai indragite actrite ale Romaniei ne-a vorbit despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale. Actrita Stela Popescu, in.

Un actionar Electrica cere in instanta anularea unei hotarari prin care au fost numiti actualii administratori ai companiei

Electrica anunta ca un actionar a cerut in instanta suspendarea efectelor hotararii AGOA din 26 octombrie 2017, prin care a fost numit un nou Consiliu de Administratie. Actionarul a cerut si suspendarea efectelor hotararii pana la solutionarea dosarului, termenul de judecata fiind 29 noiembrie 2017.

Actionarul Razvan Stanciu a cerut in instanta anularea hotararii prin care au fost alesi membrii CA ai Electrica

Actionarul Electrica EL) Razvan Stanciu a formulat o cerere de chemare in judecata prin care a cerut anularea hotararii Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor AGOA) din 26 octombrie prin care au fost alesi membrii Consiliului de Administratiei CA) ai companiei, potrivit unui raport al furnizorului de energie electrica remis Bursei de Valori Bucuresti.

Descoperirea care ar putea revolutiona medicina. Cercetatorii au identificat o noua metoda pentru a vindeca leucemia

Oamenii de stiinta americani au anuntat descoperirea unui posibil nou tratament pentru leucemie, o boala letala ce afecteaza chiar si persoane de varsta frageda, informeaza Xinhua, care citeaza re.

Un proiect UE, implementat de Siveco si Intrasoft International: Platforma digitala prin care tinerii pot afla ce sunt impozitele si taxele si cum le influenteaza viata

Directoratul General al Comisiei Europene pentru Taxe si Vami DG TAXUD) a lansat un portal web, Taxedu, menit sa ofere tinerilor si profesorilor instrumente de educatie cu privire la taxe si impozite si la felul in care acestea le influenteaza vietile. Portalul, disponibil in 22 de limbi, cuprinde materiale de e-learning, secvente video, linkuri catre website-uri nationale de informare si materiale didactice destinate profesorilor, a fost realizat de un consortiu format din firmele Siveco Romania, in calitate de lider, si Intrasoft International, care au castigat anul trecut un contract cu Executivul European.

CV-ul INEDIT al deputatului mitraliera. Lista presedintilor si premierilor care pot da referinte despre el (FOTO)

PSD-istul Catalin Radulescu si-a facut un CV inedit. Deputatul mitraliera spune ca despre activitatea sa pot da referinta fosti presedinti si premieri ai Romaniei. Printre cei.

Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care este abilitat sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat miercuri un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege propune abilitarea Guvernului sa emita ordonante in perioada cuprinsa intre incheierea celei de-a doua sesiuni ordinare a anului 2017 si pana la reluarea lucrarilor Parlamentului in prima sesiune ordinara a anului 2018. Vezi in text ce acte normative va putea adopta in perioada vacantei parlamentare.

Trump pune capat programului prin care 60.000 de haitieni au trait si muncit in SUA dupa cutremurul devastator din 2010

Administratia Trump a anuntat luni ca pune capat programului de permise pentru rezidenta temporara care a permis unui numar de 60. 000 de haitieni sa traiasca si sa lucreze in SUA dupa ce cutremurul din 2010 a lovit tara din Caraibe, scrie Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )