Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

Playtech Playtech,
Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

In contextul crizei provocate de raspandirea virusului mortal COVID-19, Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociatiei Daruieste Viata, face apel catre premierul Romaniei, privind curatenia in Ministerul Sanatatii, precum si consumarea cu intelepciune a resurselor. Apel catre Ludovic Orban Pe fondul crizei medicale ce a speriat o lume intreaga, se cere ordine si respectarea unor masuri si . continuă pe Playtech

Ludovic Orban cere un gest de resposabilitate de Ziua Politiei: STATI iN CASA

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj de Ziua Politiei Romane, in care face apel la.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti. A fost necesara prioritizarea prelucrarii probelor prelevate in cazul persoanelor simptomatice, lucrate in cadrul Institutului Cantacuzino. Acest fapt, precum si necesitatea unei pauze de functionare a aparatelor de testare, a determinat amanarea prelucrarii probelor in cazul premierului pentru ziua de marti, au transmis autoritatile.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban critica ideea testarii dupa metoda door-to-door: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Premierul Ludovic Orban a criticat, joi, metoda de testare in masa a populatiei pentru depistarea coronavirusului, dupa metoda door-to-door avansata cu o zi in urma de fostul ministru al sanatatii Victor Costache. Dorim sa testam toti cetatenii din Bucuresti cu echipe mobile de testare door-to-door, spusese Costache. Aproape in acelasi timp cu fostul ministru, si primarul Gabriela Firea a spus ca vrea testarea tuturor bucurestenilor.

Ludovic Orban a cerut sa se permita autoritatilor locale o flexibilizare a cheltuielilor

Guvernul discuta, in sedinta de joi, o rectificare bugetara, iar premierul Ludovic Orban a cerut sa se permita autoritatilor locale o flexibilizare a cheltuielilor, avand in vedere platile ce le-au facut pentru limitarea efectelor sociale ale crizei generate de coronavirus.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase, refeindu-se la declaratiile fostului ministru al.

Ludovic Orban isi contrazice ministrul demisionar de la Sanatate privind testarea din casa in casa

Prim-ministrul Ludovic Orban il contrazice pe fostul ministru al Sanatatii, care declara miercuri se.

Ludovic Orban: Vineri dimineata voi avea o discutie cu Nelu Tataru pentru a adopta un nou set de masuri in domeniul sanatatii

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a spus, in cadrul sedintei de guvern de joi dupa-amiaza, ca ii multumeste lui Victor Costache pentru activitatea pe care a desfasurat-o in fruntea Ministerului Sanatatii pana acum si lui Nelu Tataru pentru responsabilitatea pe care si-a asumat-o, prin preluarea acestei functii.

Ludovic Orban: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase si ca autoritatile din Romania aplica procedurile validate international.

Ludovic Orban a verificat personal preluarea echipamentului medical cumparat din Coreea de Sud si adus in Romania cu un avion NATO

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a verificat personal, joi, la Aeroportul Otopeni, preluarea echipamentului medical achizitionat din Coreea de Sud prin Oficiul National de Achizitii Centralizate, anunta surse citate de Antena 3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )