Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase si ca autoritatile din Romania aplica procedurile validate international. continuă pe Wall-Street Ro

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase, refeindu-se la declaratiile fostului ministru al.

Ludovic Orban critica ideea testarii dupa metoda door-to-door: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Premierul Ludovic Orban a criticat, joi, metoda de testare in masa a populatiei pentru depistarea coronavirusului, dupa metoda door-to-door avansata cu o zi in urma de fostul ministru al sanatatii Victor Costache. Dorim sa testam toti cetatenii din Bucuresti cu echipe mobile de testare door-to-door, spusese Costache. Aproape in acelasi timp cu fostul ministru, si primarul Gabriela Firea a spus ca vrea testarea tuturor bucurestenilor.

Divergente pe testarea bucurestenilor. Orban: Povestile ca mergem din usa in usa nu-s serioase. Cercel: Vorbim de lucruri diferite

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept neserioasa povestea testarii populatiei din Bucuresti din usa in usa, anuntata de managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, pentru a depista traseul raspandirii coronavirusului.

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, i-a solicitat, joi, premierului Ludovic Orban sa demisioneze din functie, sustinand ca solutia este un Guvern de uniune nationala condus de Raed Arafat.

Ludovic Orban: Testele rapide pentru COVID-19 pot da erori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, mart,i ca diagnosticarea trebuie facuta pe PCR, nu pe teste rapide, pentru ca au marja de eroare de 20%, ceea ce reprezinta un risc enom.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

In contextul crizei provocate de raspandirea virusului mortal COVID-19, Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociatiei Daruieste Viata, face apel catre premierul Romaniei, privind curatenia in Ministerul Sanatatii, precum si consumarea cu intelepciune a resurselor. Apel catre Ludovic Orban Pe fondul crizei medicale ce a speriat o lume intreaga, se cere ordine si respectarea unor masuri si .

Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Premierul Ludovic Orban a declarat ca regreta demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache. Orban a precizat ca va propune numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aflat ca scriitorul Paul Goma a murit

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea scriitorului Paul Goma. A fost ucis de inamicul nevazut si necrutator care ameninta umanitatea, a spus Orban.

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )