Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ludovic Orban isi contrazice ministrul demisionar de la Sanatate privind testarea din casa in casa

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban isi contrazice ministrul demisionar de la Sanatate privind testarea din casa in casa

Prim-ministrul Ludovic Orban il contrazice pe fostul ministru al Sanatatii, care declara miercuri se. continuă pe România Liberă

Orban isi face, astazi, un nou test pentru coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-19), urmand ca, in situatia in care rezultatul va fi negativ, sa-si incheie perioada de izolare de 14 zile.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

In contextul crizei provocate de raspandirea virusului mortal COVID-19, Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociatiei Daruieste Viata, face apel catre premierul Romaniei, privind curatenia in Ministerul Sanatatii, precum si consumarea cu intelepciune a resurselor. Apel catre Ludovic Orban Pe fondul crizei medicale ce a speriat o lume intreaga, se cere ordine si respectarea unor masuri si .

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Premierul Ludovic Orban a declarat ca regreta demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache. Orban a precizat ca va propune numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aflat ca scriitorul Paul Goma a murit

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea scriitorului Paul Goma. A fost ucis de inamicul nevazut si necrutator care ameninta umanitatea, a spus Orban.

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

Ludovic Orban: impreuna cu STS punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu si in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se lucreaza, impreuna cu STS, la o aplicatie care sa permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina din cauza coronavirusului, pentru a se stabili daca respecta masurile impuse sau nu. Acuma, hai sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea, a spus Orban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )