Libnet.ro
UNICEF

16:45

Aplicatie AirHelp, prin care pasagerii pot primi compensatii pentru zborurile intarziate sau anulate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aplicatie AirHelp, prin care pasagerii pot primi compensatii pentru zborurile intarziate sau anulate

AirHelp, compania specializata in drepturile pasagerilor si in obtinerea de compensatii pentru zboruri intarziate, anulate sau suprarezervate, lanseaza prima aplicatie prin care pasagerii pot verifica daca au dreptul sa primeasca compensatii pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Aplicatia prin care poti afla daca ai dreptul sa primesti compensatii din partea liniilor aeriene care ti-au provocat neplaceri

AirHelp lanseaza prima aplicatie prin care pasagerii pot verifica daca au dreptul sa primeasca compensatii pentru zborurile intarziate, anulate sau suprarezervate in ultimii trei ani si, in acelasi timp, isi pot crea o harta interactiva a calatoriilor efectuate.

Ai probleme cu SOMNUL?! Un medic A INVENTAT O METODA extrem de UTILA prin care poti SA ADORMI in 60 de secunde!

Uneorise intampla ca din cauza stresului sau a altor motive, sa nu te ia somnul. Doctorul Andrew Well a inventat o metoda prin care poti sa adormi in 60 de secunde. Metoda.

Iohannis A GRESIT decretul prin care a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,.

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care se va infiinta compania Romanian Military Vehicle Systems SA

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems SA.

Dan Barna: USR il va asigura pe Iohannis ca sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie

Uniunea Salvati Romania il va asigura pe presedintele Klaus Iohannis ca va sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie, a declarat, marti, presedintele USR, Dan Barna, adaugand ca orice propunere de premier anuntata de social-democrati nu face decat sa deschida piata pariurilor cat va rezista acesta.

Detinutii inchisi in conditii necorespunzatoare vor primi compensatii financiare

Ministerul Justitiei intentioneaza sa introduca prin lege acordarea unor compensatii financiare pentru detinutii care au executat pedepse in conditii necorespunzatoare, posibilitatea adoptarii acestei masuri fiind prevazuta in Calendarul de masuri 2018-2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii carcerale, aprobat ieri de Guvern.

De ce sunt merele lucioase? Testul simplu prin care afli daca mananci mere lustruite cu ceara - VIDEO

Multe dintre merele pe care le gasim in supermarket-uri sunt tratate cu chimicale, pentru a nu expira prea repede. Ceara folosita pentru a da merelor stralucire este obtinuta din substante toxice, spun s.

Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii prin care Monitorul Oficial trece la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al Romaniei, care vizeaza trecerea acestei entitati publice de sub autoritatea Guvernului sub autoritatea Camerei Deputatilor.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )