Libnet.ro
UNICEF

23:15

Aplicatie informatica pentru imigrantii din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Aplicatie informatica pentru imigrantii din Marea Britanie

Imigrantii europeni rezidenti in Marea Britanie, care vor dori sa se inregistreze pentru a putea ram. continuă pe România Liberă

Tapul indragostit de tapul de bere. Un dragut patruped face furori intr-un bar din Marea Britanie (FOTO)

Micul tap Eric are un an, si este deja vedeta incontestabila a oraselului Burney, din Lanshire, Marea Britanie. Civilizat si manierat, incornoratul cu barbison are si pasiuna bahica, pe langa cea a.

Roman condamnat in Marea Britanie la 11 ani de inchisoare, pentru o frauda de 3 milioane de lire

O instanta britanica l-a condamnat, in lipsa, pe romanul Alexandru Sovu la 11 ani de inchisoare, pentru o frauda de 3 milioane de lire. Romanul a reusit sa fuga din Marea Britanie, inainte de a fi condamnat.

Cel mai mare cutremur din ultimii ani ani din Marea Britanie. Zidurile au crapat

Un cutremur cu o magnitudine de 4,4 pe scara Richter a afectat Tara Galilor si Marea Britanie, potrivit The Independent.

Cel mai mare cutremur din ultimii ani, din Marea Britanie

Un cutremur cu o magnitudine de 4,4 pe scara Richter s-a podus sambata dupa-amiaza, in localitatea Swansea, afectand Tara Galilor si Marea Britanie, potrivit The Independent.

Cine ne intoxica cu gazul din Marea Neagra: Viktor Orban sau Teodor Melescanu?

Viktor Orban: Vom putea incheia foarte curand un acord care sa ne permita sa importam, anual, peste patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani *Parlamentarii opozitiei iau ministrii la intrebari referitor la exportul de gaze catre Ungaria *Orban: La licitatia pentru gazele din Marea Neagra, primele trei locuri au fost ocupate de companii maghiare *Razvan Nicolescu spune: Este foarte important sa facem distinctie intre rezervarea de capacitate pentru o conducta ce nu a fost construita si contracte ferme de furnizare Premierul ungar Viktor Orban a contrariat, la finalul saptamanii trecute, opinia publica din Romania, anuntand, la Budapesta, ca Ungaria va importa in viitor cantitati semnificative de gaze din Romania, reducand, astfel, dependenta de gazele rusesti. Afirmatiile liderului de la Budapesta au inflamat presa din Romania, dar si pe unii politicieni si analisti, care au sustinut ca un astfel de demers ar insemna tradarea intereselor nationale.

Suntem fericiti ca perimetrele offshore din Marea Neagra vor incepe sa fie exploatate

Suntem fericiti ca perimetrele de pe coasta continentala din Romania n. r. offshore din Marea Neagra) vor incepe sa fie exploatate, pentru ca acolo este inactiva o resursa foarte importanta a industriei energetice, ne-a declarat, recent, Excelenta Sa, domnul Valery Kuzmin, Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, cu ocazia Zilei Diplomatului.

Sfarsit tragic pentru trei romani. Au fost implicati intr-un accident in Anglia

Trei romani au murit in urma unui accident rutier ce a avut loc in orasul Corby din Marea Britanie. Cei trei tineri care si-au pierdut viata erau Ciprian Merla 22 de ani), care conducea masina, un.

VIDEO Nava petroliera care lua apa, salvata din Marea Neagra si adusa in Portul Constanta

Autoritatile portuare au intervenit in cursul noptii de marti spre miercuri pentru salvarea unei nave care transporta produse petroliere, pavilion Republica Moldova, la bordul caruia se aflau sapte persoane, dupa ce aceasta incepuse sa ia apa in sala masinilor.

Ce au facut tot mai multi romani dupa ce Canada a renuntat la obligativitatea vizei pentru cetatenii din tara noastra

Renuntarea autoritatilor canadiene la obligativitatea vizei pentru cetatenii romani a avut un efect imediat. Astfel, a fost inregistrata o crestere importanta a solicitarilor de azil in Canada din.

Lovitura pentru Romania din partea Germaniei

Ministrul de Finante din landul Bavaria, Markus Soeder, a respins miercuri orice proiect de expansiune a zonei euro care sa includa Romania si Bulgaria, si a afirmat ca partidul sau conservator, Uniunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )