Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lovitura pentru Romania din partea Germaniei

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Romania din partea Germaniei

Ministrul de Finante din landul Bavaria, Markus Soeder, a respins miercuri orice proiect de expansiune a zonei euro care sa includa Romania si Bulgaria, si a afirmat ca partidul sau conservator, Uniunea. continuă pe Antena3

Surpriza mare pentru utilizatori din partea Google. A fost lansat AMP Stories

Google a lansat marti un nou format foarte vizual de articole online, conceput pentru dispozitivele mobile si inspirat de formatul stories folosit de platformele Snapchat si Instagram, transmite AFP. Formatul.

EY Romania: Numarul celor inclusi in split TVA va creste/ Sistemul de urmarire de creante si datorii din partea contribuabililor nu este unul perfect/ Se fac si greseli din partea Fiscului

Numarul celor care vor fi inclusi in registrul Fiscului pentru split TVA ar putea sa creasca, urmare a faptului ca banii au fost redirectionati pentru alte debite, iar o intarziere de peste 60 de zile atrage introducerea contribuabilului in aceasta baza, a declarat marti Alex Milcev, partener, liderul Departamentului de asistenta fiscala si juridica al EY Romania, intr-o intalnire cu presa.

Este ilegal bacalaureatul dat in timpul scolii? Acuzatii din partea USR si a unui sindicat din Educatiei

Examenele sunt in afara legii intrucat Bacalaureatul poate fi sustinut, conform Legii Educatiei, numai de catre absolventii de liceu. Or, noi in luna februarie nu discutam in niciun caz de absolventi. Este practic in afara legii si da posibilitatea oricui sa conteste aceste probe. Afirmatia a fost facuta la RFI de presedintele Federatiei Spiru Haret, Marius Nistor, in contextul in care aproape 150. 000 de liceeni incep, luni, pentru prima data in istorie, primele probe ale Bacalaureatului in luna februarie.

DNA a inceput urmarirea penala fata de Ionel Arsene, acuzat ca a cerut 5% dintr-un contract de 60 mil. lei. Acesta, fost deputat si presedinte de CJ din partea PSD, este arestat in alt dosar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie- Bacau au dispus au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Ionel Arsene, la data faptelor deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Neamt a unui partid politic PSD, nota red. ), sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta.

Urcare pentru Romania in clasamentul FIFA

Nationala de fotbal a Romaniei a facut un salt de patru pozitii in clasamentul actualizat de FIFA pentru luna februarie.

Pentru unul din cinci barbati din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala

Un studiu arata ca pentru un barbat din cinci din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala. Pe de alta parte, femeile sunt mai relaxate in aceasta.

Stramaturaru obtine cel mai bun rezultat pentru Romania la PyeongChang. Sase zecimi de o medalie istorica!

Romania obtine prima clasare in topul zece la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang prin Raluca Stramaturaru in concursul de sanie. Rezultatele sportivilor romani.

Performanta uriasa pentru Romania la Jocurile Olimpice de iarna 2018. Raluca Stramaturaru, evolutie de exceptie la sanie

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de iarna 2018. Raluca Stramaturaru s-a clasat pe locul 7 la finalul probei de sanie de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de la PyeongChang. Sportiva din Romania a.

Pentru unul din 5 barbatii din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a pune capat unei relatii sentimentale (studiu)

Pentru un roman din cinci situatia financiara este un bun motiv de a continua sau de a opri o relatie sentimentala, in timp ce femeile par mai relaxate: doar una din 10 ar da papucii prietenului din motive ce tin de bani, se arata in Raportul Consumatorilor privind Platile Efectuate, transmis marti. Potrivit aceluiasi document, un sfert dintre romanii intervievati au afirmat ca, din cauza situatiei financiare, cel putin o data s-au mutat inapoi cu parintii.

Salarii scazute pentru angajatii din trei servicii ale Primariei Sectorului 2

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat miercuri ca angajatilor de la trei servicii din primaria pe care o conduce le-a scazut venitul net cu aproximativ 20%, anunta Agerpres. Angajatii nu aveau functii de conducere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )