Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apocalipsa fotbalului: de ce necalificarea Italiei e cea mai mare surpriza din istoria preliminariilor Mondialelor

Adevărul Adevărul,
Apocalipsa fotbalului: de ce necalificarea Italiei e cea mai mare surpriza din istoria preliminariilor Mondialelor

De patru ori campioana lumii 1934, 1938, 1982 si 2006), Squadra Azzurra e, fara indoiala, cea mai mare nationala care a ratat vreodata turneul final. continuă pe Adevărul

Un tanar din Botosani a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda Accidentul. Judecatorii au fost nemilosi

Un tanar botosanean a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda accidentul. Judecatoria Botosani l-a condamnat la 23 de ani, patru luni si 153 de zile de.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Victor Ponta: S-a legalizat cea mai mare poarta de evaziune fiscala din Europa. Totul s-a construit pe o minciuna si s-a justificat printr-o alta minciuna

Prezent la o dezbatere organizata de Patronatul Tinerilor intreprinzatori la Galati pe marginea modificarilor la Codul Fiscal, fostul prim-ministru Victor Ponta a atacat extrem de dur actuala guvernare, sustinand ca in viitorul apropiat nu vor mai exista decat doua categorii de salariati: cei de la stat si cei angajati la multinationale.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 4,21%, in intervalul 6 - 13 noiembrie, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, care a inregistrat, per total, o scadere de 1,81%.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Cea mai mare zi de cumparaturi - Pe platforma Alibaba s-a vandut de peste 25 miliarde dolari de Singles Day

Uriasa sarbatoare a cumparaturilor organizata de gigantul chinez Alibaba a adus un nou record, magazinele de pe platforma vanzand de peste 25 miliarde dolari pe 11 noiembrie. Cresterea a fost de 39% fata de anul trecut si Alibaba a inclus pe platforma si sute de mii de magazine din zona rurala a Chinei si a extins Singles Day in tot mai multe tari.

Cea mai mare banca din Germania vrea sa inlocuiasca jumatate dintre angajati cu roboti

Directorul general al Deutsche Bank, John Cryan, a spus ca raportul dintre angajatii front office, care genereaza venituri, si cei back office, care se ocupa de sistemele interne ale bancii, este aiurea, acestia din urma putand fi primii inlocuiti de roboti.

Trocul dintre PSD si CCR, la un pas de a fi incheiat. Judecatorii CCR vor avea o imunitate mai mare ca a parlamentarilor

Judecatorii CCR vor avea o imunitate mai mare decat parlamentarii si comparabila cu cea a ministrilor, arata un proiect de lege care a primit raport de admitere din partea senatorilor juristi. Aceasta initiativa legislativa urmeaza sa ajunga la votul final din plen, fiind deja adoptata de Camera Deputatilor.

Din cea mai buna situatie macroeconomica a Romaniei au mai ramas doar riscurile

Nu am vazut niciodata, dar absolut niciodata in 27 de ani, o situatie macroeconomica mai buna, dar tot la fel de adevarat ca nu am vazut riscuri mai mari, a declarat guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul unei conferinte organizate de Asociatia Romana a Bancilor in luna mai a acestui an. in ciuda acestor riscuri, Mugur Isarescu mai preciza ca noi trebuie sa continuam, ca nu o sa stagnam de frica riscurilor, sa ne asumam riscuri in conditii de prudenta mai mare.

Cea mai cumplita iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )