Libnet.ro
UNICEF

21:15

Aproape un sfert din firme isi inchid portile din cauza pandemiei. Alte 37% si-au redus substantial activitatea

Adevărul Adevărul,
Aproape un sfert din firme isi inchid portile din cauza pandemiei. Alte 37% si-au redus substantial activitatea

Aproape un sfert din firme isi inchid portile din cauza pandemiei, iar alte 37% si-au redus substantial activitatea, arata o analiza efectuata de termene. ro, plarforma care analizeaza datele financiare ale companiilor. continuă pe Adevărul

Starea afacerilor romanesti in criza coronavirus: 37% dintre firme si-au redus activitatea, iar 23% isi inchid operatiunile

Peste 280. 000 de firme din Romania se afla in prezent intr-o situatie cu risc mare de insolventa, in timp ce acest risc este mare pentru peste 30. 000 de firme, releva un studiu realizat de Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre datele financiare si juridice ale firmelor din Romania. De asemenea, in acest moment, 40% dintre companii si-au continuat activitatea, 37% si-au redus-o, iar 23% inchid operatiunile din cauza pandemiei de Covid-19.

SUA si Canada isi inchid frontiera comuna

Guvernul american ar putea prelua controlul unor firme private din Statele Unite, daca acest lucru va fi necesar pentru combaterea epidemiei provocate de coronavirus. in acelasi scop, Statele Unite si Canada au convenit sa inchida frontiera lor comuna, cu exceptia deplasarilor cu adevarat esentiale. Nici aceste masuri si nici planurile de sprijin financiar pentru economie nu par sa poata opri caderea bursei din New York. Aceasta, cu atat mai mult cu cat surse oficiale americane au facut previziuni alarmante: pandemia ar putea dura 18 luni, iar rata somajului ar putea ajunge la 20 la suta.

Coronavirus in lume: Un vaccin ar putea fi disponibil in 12 luni Italia a depasit China la numarul persoanelor decedate din cauza Covid-19 SUA au inregistrat peste 10.000 de cazuri

Seful Food and Drug Administration din SUA sustine ca un vaccin impotriva coronavirusului este asteptat in 12 luni, dupa ce Statele Unite au aprobat folosirea unui medicament antimalarie pentru a trata COVID-19. Asta in contextul in care in acest moment, numarul total al imbolnavirilor este de peste 220. 000, iar numarul deceselor a depasit 9. Italia este in continuare cea mai afectata tara la nivel global dupa China, care, s-ar putea confrunta cu un nou val de cazuri, dupa ce chinezii au inceput sa se intoarca acasa. in acest timp, Australia si Noua Zeelanda isi inchid granitele, iar Londra anunta inchiderea unor statii de metrou. ---------------------23:37: Marocul anunta stare de urgenta medicala pentru a limita circulatia23:12: Israel: guvernul le impune cetatenilor sa ramana in case22. 57: Guvernul ceh va compensa costurile cu salariile pentru firmele afectate de coronavirus22. 35: Premierul irlandez anunta ca scolile ar putea ramane inchise pana in mai22. 19: Algeria inchide cafenelele si restaurantele in marile orase21. 50: Nigeria a raportat primul deces21. 45: Festivalul de film de la Cannes nu se va mai tine in mai21. 15: Franta se apropie de 11. 000 de cazuri de Covid-10 Peste 100 de decese in 24 de ore20. 35: Regatul Unit a raportat 3. 269 de cazuri de coronavirus si 144 de decese, spune Guvernul. Netflix va reduce traficul european cu 25% din cauza Covid-1920. 10: Egiptul a inregistrat alte 46 de noi cazuri, aducand bilantul la 256. De asemenea a fost inregistrat si un nou deces, numarul total ajungand la 720. 00: Parlamentul European va organiza o sesiune speciala saptamana viitoare pentru a ratifica masurile de urgenta propuse de Comisie .

Ford Craiova isi inchide portile. Ce alte mari companii au hotarat sa inceteze activitatea in urmatoarea perioada

Compania Ford a anuntat ca isi inceteaza temporar activitatea incepand cu data de 19 martie 2020. Cei peste 6. 000 de angajati de la uzina din Craiova vor intra in somaj tehnic si vor primi 78% din salariu. Ford va pierde in fiecare zi 16,5 milioane de euro.

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza.

Guvernul Orban, masuri urgente pentru sustinerea Economiei. Efortul bugetar este de aproape 2% din PIB

Sedinta de Guvern maraton pentru sustinerea Economiei. Executivul condus de Ludovic Orban a terminat dezbaterile la ora 3 dimineata si, potrivit surselor Antena 3, efortul bugetar s-ar ridica la aproximativ 2 procente din PIB.

DUPA UZINA FORD DE LA CRAIOVA Dacia Renault si fabrica Pirelli din Slatina isi suspenda activitatea

Doua companii din industria automotive din tara noastra isi suspenda activitatea in perioada starii de urgenta instituita de presedintele Klaus Iohannis pentru combatarea eficienta a epidemiei Covid-19: Dacia Renaul si Pirelli.

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala anunta ca isi reduce activitatea, in contextul pandemiei de coronavirus, astfel ca au fost anulate consultatiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezinta o urgenta medicala.

Mall-urile din Bucuresti isi modifica programul de functionare

Centrele comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi vor modifica programul de functionar.

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. Din ce isi castiga banii tanara

Pe Dorian Popa, vedeta din juriul Next Star, toata lumea il cunoaste, dar foarte putina lume stie cine este iubita acestuia. Dorian Popa a recunoscut ca este o fire geloasa, si daca ne luam dupa pozele cu iubita sa, ii dam dreptate, insa recunoaste ca partenera lui l-a mai temperat din acest punct de vedere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )