Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dreptate pe cont propriu! Mai multe magazine HM din Africa de Sud au fost DISTRUSE de localnici (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Dreptate pe cont propriu! Mai multe magazine HM din Africa de Sud au fost DISTRUSE de localnici (FOTO, VIDEO)

Unii localnici furiosi, din Africa de Sud, au devastat mai multe magazine H M, deranjati de faptul ca firma suedeza a folosit pe site-ul ei un baietel de culoare ce face reclama unui hanorac cu inscriptia. continuă pe B1

Mai multe biserici din Maramures, jefuite noaptea trecuta

Mai multe biserici din Maramures au fost jefuite, noaptea trecuta. Hotii au cautat, in special, banii din cutia milei, insa nu au luat icoane sau alte obiecte de cult valoroase.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul .

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis o avertizare nowcasting de cod galben de vant puternic in judetele Constanta si Tulcea. Avertizarea este valabila pentru judetul Constanta:.

VIDEO Africa de Sud: Magazinele HM, distruse de manifestanti / Acestia protesteaza fata de o fotografie cu un baietel de culoare si sloganul cea mai misto maimuta din jungla

Politia din Africa de Sud a fost nevoita sa intervina pentru a indeparta manifestantii care distrugeau magazinele gigantului suedez HM din Johannesburg din cauza unei reclame controversate cu un copil de culoare, scrie Guardian. O fotografie de pe site-ul companiei cu un baietel cu un hanorac si cu sloganul cea mai misto maimuta din jungla a provocat indignare in toata lumea.

Atentat terorist. Mai multe victime

Cel putin trei persoane au fost ucise sambata intr-un atentat sinucigas comis langa un punct de control al fortelor de securitate irakiene in nordul Bagdadului, au anuntat mai multe surse.

Simona Halep, despre alegerea noului partener tehnic: Managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii

Inainte de debutul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep 1 WTA) a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentantii sai discuta cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic si ca deocamdata nu este nimic semnat. Partea de outfit este foarte importanta pentru mine si pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile, a spus liderul mondial.

Declaratia lui Mihai Tudose, dupa ce mai multe agentii de presa au spus ca a demis-o pe Carmen Dan. Reactia premierului

Mai multe agentii de presa au dat joi seara informatia ca Mihai Tudose ar fi demis-o pe Carmen Dan din functia de ministru al Internelor, dupa ce aceasta ar fi tinut conferinta de presa. Antena 3 a luat leg?.

Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal sexual, traieste pe picior mare: Are salariu de ZECI DE MII DE LEI si mai multe MAICI PE POST DE MENAJERE (VIDEO)

Fostul episcop de Husi traieste pe picior mare in Moldova. Corneliu Barladeanu locuieste la Manastirea Varatec, are un salariu de zeci de mii de lei si mai multe maici care il ingrijesc zi.

Peste 900 de locuri de munca vacante in statele europene. Cele mai multe posturi, in Portugalia, la cules de zmeura

Peste peste 900 de locuri de munca sunt disponibile pentru muncitorii romani in strainatate, prin reteaua EURES. Cele mai multe posture sunt in Portugalia, la cules de zmeura, in Spania, tot in agricultura si in Malta, pentru soferi de autobuz.

Show-ul culinar Chefi la cutite incepe preselectiile pentru noul sezon in mai multe orase din tara: cand au loc acestea si cum se pot inscrie doritorii

Emisiunea culinara ,,Chefi la cutite, de la Antena 1, da startul etapei de preselectii pentru cel de-al cincelea sezon, unde pasionatii de gatit sau bucatarii au sansa sa isi dovedeasca abilitatile la bancul de lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3163 seconds )