Libnet.ro
UNICEF

00:07

Arafat anunta ca medicii nu vor mai putea refuza internarea unui pacient

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arafat anunta ca medicii nu vor mai putea refuza internarea unui pacient

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat,duminica seara, adoptarea a patru Ordine ale comandantului actiunii, noile acte prevazand ca medicii nu pot refuza tratamentul unui pacient pe motiv ca acesta nu a fost testat pentru Covid-19 si ca personalul sanitar nu poate refuza detasarea la alte spitale. continuă pe Ziarul Bursa

Arafat anunta ca medicii nu vor putea refuza internarea unui pacient, chiar daca acesta nu este testat, iar cadrele medicale nu pot refuza detasarea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, anunta adoptarea a patru Ordine ale comandantului actiunii, noile acte prevazand ca medicii nu pot refuza tratamentul unui pacient pe motiv ca acesta nu a fost testat pentru Covid-19 si ca personalul sanitar nu poate refuza detasarea la alte spitale.

AGENTIILE DE PRESA: Nu este clar cine l-ar inlocui pe premierul Boris Johnson daca acesta nu si-ar mai putea exercita atributiile

Ce s-ar intampla daca starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-ar inrautati din cauza coronavirusului, iar el sau membri ai echipei sale nu si-ar mai putea exercita atributiile? in conformitate cu constitutia necodificata a Marii Britanii, raspunsul nu este clar, relateaza Reuters.

Marea Britanie nu are un Plan B daca premierul Boris Johnson nu si-ar mai putea exercita atributiile

Ce s-ar intampla daca starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-ar inrautati din cauza coronavirusului, iar el sau membri ai echipei sale nu si-ar mai putea exercita atributiile? in conformitate cu constitutia nescrisa a Marii Britanii, raspunsul nu este clar, relateaza Reuters. Spre deosebire de alte state, Regatul Unit nu are o Constitutie propriu-zisa.

Oficial. Marile magazine nu vor mai fi obligate sa aiba pe raft 51% alimente romanesti

Marile magazine de produse alimentare nu vor mai fi obligate sa comercializeze produse romanesti in proportie de 51%. Obligatia a fost abrogata dupa nici patru ani de aplicare a legii.

Robu, despre pacientii cu COVID-19 din alte judete: Sa toleram noi ca, in timp ce medicii Timisoarei trag pana la epuizare, omologii lor sa stea la baut?

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri, 27 martie, ca cei din conducerea Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara i-au atras atentia ca in curand nu vor mai putea interna pacienti din alte judete, avand in vedere saturarea unitatii medicale, edilul spunand ca el nu se poate implica.

Spitalul Judetean din Deva in carantina. Medicii si pacientii nu vor mai putea iesi timp de 14 zile

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a intrat in carantina, iar medcii si pacientii nu vor mai putea parasi unitatea medicala in urmatoarele doua saptamani.

CORONAVIRUS |Medicii veterinari ar putea ajuta in spitale, daca situatia se va inrautatiin Romania

Conducerea ANSVSA a anuntat ca medicii veterinari ar putea merge in spitale, sa ajute in lupta cu pandemia de cornavirus, daca situatia va scapa de sub control. Pentru a ajunge in spitale.

Nelu Tataru: Vom asigura aparatura si echipamentele de protectie, iar medicii vor avea intaietate la testare. Vor veni saptamani si mai grele

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, vineri, ca personalul medical va fi testat cu prioritate pentru a vedea daca s-a infectat cu coronavirus, subliniind ca vor veni saptamani si mai grele si vor aparea cazuri critice.

Regatul Unit ar mai putea astepta inca 6 luni pana cand viata se va intoarce la normal. Ce spun oficialii despre evaluarea masurilor luate pana acum (VIDEO)

Englezii ar putea sa astepte inca 6 luni pana cand viata lor va reveni la normal, a precizat Dr Jenny Harries, sefa adjuncta a departamentului medical al Guvernului, adaugand insa faptul ca populatia nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )