Libnet.ro
UNICEF

10:00

Arafat: Daca aveam cazuri mult mai multe, trebuia sa avem un numar de decese care reflectau situatia; inainte de asta, trebuia sa creasca semnificativ numarul pacientilor din Terapie Intensiva

Hotnews Hotnews,
 Arafat: Daca aveam cazuri mult mai multe, trebuia sa avem un numar de decese care reflectau situatia; inainte de asta, trebuia sa creasca semnificativ numarul pacientilor din Terapie Intensiva

Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, vineri seara, ca va creste in continuare capacitatea de testare in Romania si vom ajunge la 8. 000 de teste pe zi. Arafat a respins ideea ca situatia pacientilor cnfirmati nu reflecta realitatea, precizand ca, daca am fi avut mai multe cazuri, ar fi trebuit sa creasca numarul deceselor si al pacientilor internati in sectiile de Terapie Intensiva. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Arafat pentru cei care zic ca situatia nu reflecta realitatea: Daca aveam cazuri mult mai multe, trebuia sa avem un numar de decese mai mare

Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, vineri seara, ca va creste in continuare capacitatea de testare in Romania si om ajunge la 8. 000 de teste pe zi. Arafat a respins ideea ca situatia pacientilor cnfirmati nu reflecta realitatea, precizand ca, daca am fi avut mai multe cazuri, ar fi trebuit sa creasca numarul deceselor si al pacientilor internati in sectiile de Terapie Intensiva.

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

CORONAVIRUS. Victor Piturca spune ca are mai multe teste pentru COVID-19: Nimeni nu intra in casa mea fara sa fie testat

Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a dezvaluit ca detine mai multe teste rapide pentru depistarea infectarii cu coronavirus. Antrenorul in varsta de 63 de ani.

EURO 2020 Guvernul vrea mai multe meciuri in Bucuresti!

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat ca tara noastra este dispusa sa gazduiasca mai mult de patru meciuri in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2020, continuand o discutie lansata saptamana trecuta.

Horoscop. Zodiile de la ingeri la demoni. Taurii au o inima iertatoare, Berbecii au cele mai multe vicii

Horoscop. Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fete angelice si care sunt cele mai intunecate. Tu din care tabara faci parte?.

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )