Libnet.ro
UNICEF

23:00

Arafat, despre cazul de la ISU Dolj, unde peste 100 de angajati sunt rude: Astfel de situatii exista in toate institutiile. Oamenii se cunosc, se imprietenesc, se casatoresc

Hotnews Hotnews,
 Arafat, despre cazul de la ISU Dolj, unde peste 100 de angajati sunt rude: Astfel de situatii exista in toate institutiile. Oamenii se cunosc, se imprietenesc, se casatoresc

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a comentat situatia de la ISU Dolj, unde peste 100 de angajati ar fi rude, el sustinand ca meseria de pompier este una vocationala, copiii pompierilor de multe ori vor sa fie si ei pompieri, si nu se poate interzice ca ruda cuiva sa participe la un concurs de angajare numai pentru faptul ca este ruda unei persoane din institutie. El mai spune ca in toate institutiile exista astfel de situatii, argumentand ca oamenii se cunosc, se imprietenesc, se casatoresc, unii devin nasi, altii devin fini, totul in interiorul institutiei sau al firmei. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne, despre situatia de la ISU Dolj, unde peste 100 de cadre ar fi rude intre ele: S-ar putea sa fie epidemie. Vor fi controale si in alte judete

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni ca va face verificari si la alte inspectorate pentru situatii de urgenta din tara, nu doar in Dolj, acolo unde peste 100 de cadre ar fi rude intre ele. S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara, a declarat Vela.

Scandalul rudelor angajate la stat explodeaza. Reactia lui Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a comentat situatia de la ISU Dolj, unde peste 100 de angajati ar fi rude.

Marcel Vela trimite Corpul de Control la ISU Dolj, unde ar fi angajate 101 cadre militare, rude intre ele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude intre ele. Summary.

Marcel Vela cere control la ISU Dolj pentru a verifica daca sunt 101 angajati cu grade de rudenie

Ministrul de interne Marcel Vela a anuntat ca trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dolj pentru a afla daca este adevarat ca peste 100 de angajati din unitate au diferite grade de rudenie intre ei si daca se impun sanctiuni, scrie Mediafax. Reprezentantii ISU spun ca nu cunosc cifra exacta, insa este posibil sa fie reala.

Vela anunta verificari in mai multe judete, dupa ce s-a descoperit ca la ISU Dolj 101 cadre militare sunt rude: S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntatca se vor face verificari in mai multe judete, dupa ce presa a relatat ca la ISU Dolj 101 de cadre militare angajate sunt rude intre ele. Ministrul a mai preci.

Ministrul Internelor trimite Corpul de control la ISU Dolj dupa ce s-a descoperit ca 101 cadre militare angajate acolo sunt rude. Vela: Ca om, nu mi se pare corect, ca ministru trebuie sa gasesc argumente juridice ca sa pot interveni (VIDEO)

Ancheta de amploare la ISU Dolj, dupa ce sefii Pompierilor au descoperit ca in cadrul institutiei sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie intre ele, informeaza Libertatea. Cap.

Raed Arafat, despreincuscrirea generalizata din inspectoratele de situatii de urgenta. Oamenii se cunosc, se casatoresc. Sa interzicem prietenia?

Raed Arafat a acuzat o vanatoare de vrajitoare in cazul acuzatiilor la adresaangajatii ISU, dupa ce presa a scris ca peste 100 de angajati de la ISU Dolj ar avea diferite grade de rudenie. Acesta spune ca in cele mai multe cazuri oamenii s-au imprietenit si casatorit dupa ce au venit sa lucreze in aceste unitati si a subliniat natura vocationala a acestei meserii. Este momentul sa ne aparam institutiile de care depinde viata noastra, a spus el.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )